Fırat özen
Hectopat
Anakartım eski oldugu için 4 GB'dan 8 GB RAM'e yükseltmek istiyorum ama DDR2 destekliyor maalesef. Şimdi ben 8 GB yapsam RAM'i minimum 8 GB RAM destekleyen oyunu açar mı DDR2 de?
Anakartım eski oldugu için 4 GB'dan 8 GB RAM'e yükseltmek istiyorum ama DDR2 destekliyor maalesef. Şimdi ben 8 GB yapsam RAM'i minimum 8 GB RAM destekleyen oyunu açar mı DDR2 de?
oyunun bir önemi yok RAM konusunda soruyorum sadeceRAM'de bitmiyor iş. Oynamak istediğin oyunu ve sistemini yaz.
düşünmüyorum hocam teşekkürlerAçar hocam ama para biriktirip DDR4 bir anakart alın ileriye yönelik bir yatırım olur.
Oyunun neden bir önemi yok? Sadece RAM gereksinimini karşılaması yetmiyor. Sistemi bilmeden sadece RAM'e bakarak bir şey denemez.oyunun bir önemi yok RAM konusunda soruyorum sadece
düşünmüyorum hocam teşekkürler
Demek ki yetiyormuş sistem gereksinimleri tek derdi ram miş. Israr etmek yerine arkadaşa istediği cevabı verseniz daha iyi olur.Oyunun neden bir önemi yok? Sadece RAM gereksinimini karşılaması yetmiyor. Sistemi bilmeden sadece RAM'e bakarak bir şey denemez.
Yettiğini nereden biliyorsunuz? Bence tam tersi, konu sahibi ısrar etmek yerine sistemini yazsa bir şeyler söyleyebilirizDemek ki yetiyormuş sistem gereksinimleri tek derdi ram miş. Israr etmek yerine arkadaşa istediği cevabı verseniz daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.