8 GB DDR3 1600 RAM önerisi

pydchöck

Hectopat
Katılım
15 Ağustos 2021
Mesajlar
47
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şu anda bilgisayarda 4 GB RAM bulunmakta. 4 GB RAM'i kullanmayıp onun yerine 8+8 şeklinde 2 RAM alıp kullanmak istiyorum. Önerebileceğiniz sıfır RAM varsa linkini atabilir misiniz?
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Alıntısı.PNG
    16,2 KB · Görüntüleme: 52
  • Ekran Alıntısı1.PNG
    15,6 KB · Görüntüleme: 64
  • Ekran Alıntısı3.PNG
    19,5 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleyen: Moderatör:
DDR3 1600 MHz RAM bakacaksın ancak. CL değerleri önemli üzerindekine de bakmak gerekli.
Bir de laptop mu kasa mı bunu da paylaşman gerekiyor.

Yanlış değerlendirmediysem senin RAM ayarın da yapılması gerekiyor anakart üzerinden.
 
Zaten resimde H61 anakart olarak gözüküyor. Yani masaüstü.
 
Fark etmemişim evet. Teşekkür ederim bilgi için.
 
DDR3 ve 1600 MHZ alacaksanız ikinci el almanızı öneririm. Temiz kullanılmış ve sorunsuz bulursanız baya bir kâr edebilirsiniz.
 
Şu anda bilgisayarda 4 GB RAM bulunmakta. 4 GB RAM'i kullanmayıp onun yerine 8+8 şeklinde 2 RAM alıp kullanmak istiyorum. Önerebileceğiniz sıfır RAM varsa linkini atabilir misiniz?
Soğutuculu olması şart değil ise piyasada 300₺ bandında kington ram'ler bulunabilir. Tabi üzerinde herhangi bir soğutucu bulunmuyor.
 



DDR3 ve 1600 MHz alacaksanız ikinci el almanızı öneririm. Temiz kullanılmış ve sorunsuz bulursanız bayağı bir kâr edebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim ilgilenip cevapladığınız için.

Soğutuculu olması şart değil ise piyasada 300₺ bandında kington RAM'ler bulunabilir. Tabi üzerinde herhangi bir soğutucu bulunmuyor.

Soğutucu olmasına gerek yok ben de o civarlarda bir RAM arıyordum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…