8 GB DDR3 RAM ile sistem toplama

Valla kaç mhz çıkabiliyor ddr2 ddr3 mü derken ne dediğini anlayamadım zaten anlamışsındır bu işlerden fazla anlayan biri değilim donanımsal olarak . Anakartım M4A78LT-M LE | Anakart | ASUS Türkiye - İşlemcim AMD Athlon II X2 240 Processor 2.80 GHz - Ekran Kartı AMD Radeon R5 230 Bunlar var pcde ana parçalar olarak. Ekran kartının 2.el olması da bir sorun yaratacağını sanmıyorum zaten anakart iyi olduktan sonra yavaş yavaş yükseltirim ben onları sıkıntı olmaz ya şuan için 2000 TL'yi aşmazsa iyi olur yavaş yavaşta geliştiririm zaten
ramlarını slotlara taka bilirsin sorun cıkmaz
buyur işlemçi fakat kullanmış olduğun anakart da kullanamazsın onun icin anakart değiştirmen gerek

işlemçi

anakart

parçaları aldıktan sonra haber verirsin devamını da atarım

Son düzenleme:
ramlarını slotlara taka bilirsin sorun cıkmaz
buyur işlemçi fakat kullanmış olduğun anakart da kullanamazsın onun icin anakart değiştirmen gerek

işlemçi

anakart

parçaları aldıktan sonra haber verirsin devamını da atarım
Nasıl yani işlemci zaten şuan takılı yaklaşık 1 yıldır da bunu kullanıyorum bu sistem var yani bir sıkıntı çıkartmıyor sadece ramleri sonradan almıştım takmaya korkmuştum

Seni de çok rahatsız ettim kusura bakma ama bi arkadaşım Ram Anakart ve İşlemci olarak şunları önerdi alabilirsin güncel oyunlarda 60 FPS tarzı alırsın dedi uyumlu mu ve güncel oyunları kaldırır mı sence bu 3 ü ?
Asus-H110M-K-anakart
İntel Pentium Gold G5400 3-7 ghz
Kingston HyperX 8 GB 2400 MHz ddr4
Bir de yanına güzel bi ekran kartı bulursam bilemedim

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı