8 GB DDR3 RAM Önerisi

halil yurtsever

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarımda 2 tane 4 GB RAM takılı. Başka slot yok ve ben bunlardan birini çıkartıp yerine 8 GB RAM takmak istiyorum yani 12 GB olacak. CPU-Z programının SS'lerini atıyorum. Uyumlu 8 GB RAM önerir misiniz? Ayrıca 8+4 GB RAM Dual olarak çalışır mı? Teşekkürler.
Not: Anakartım P8h61M-Pro

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    9 KB · Görüntüleme: 103
  • s.png
    s.png
    11,2 KB · Görüntüleme: 96
  • 3.png
    3.png
    10,9 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar lütfen konuya hakim insanlar yorum yapsın Ram önermeden yorum yapmayalım konu altında gereksiz oluyor.
Sallıyor muyuz biz? Ne RAM'i önerelim sana yaptığın saçmalık 8+4 RAM takacaksın sonra sürekli mavi ekran alıyorum diye konu açacaksın. Baştan yanlış olduğunu söylüyoruz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar lütfen konuya hakim insanlar yorum yapsın Ram önermeden yorum yapmayalım konu altında gereksiz oluyor.

Önce siz kendi konunuza bir hakim olun, ondan sonra yapılan tavsiyelere yorum yaparsınız.

Size diyoruz ki, 8 + 4 gibi konfigürasyonların sorun çıkarma ihtimali var. Kafanızda kurduğunuz sistem sağlıklı değil.

Bu sağlıksız sistemde de bir RAM önerisi yaparız ama sonra gelir yine bize ağlarsınız. Böyle bir tavsiye istiyorsanız başka platformlarda alabilirsiniz.

Bizim amacımız sorun yaşamadan bellek miktarını nasıl artıracağını sana anlatmak.

Bu sisteme yapacağınız en iyi yükseltme 16 GB (8 + 8) Kit olacaktır.

Benim anakartım da 2 slot. Benim de RAM'lerim 4+8 GB şeklinde ama sorunsuz kullanıyorum.

Akraba evliliği sonucu sakat çocuk doğmaması herkesin kuzenini becerip çocuk yapmasını gerektirmez. Bu doğru değildir. Anladınız mı?

Son düzenleme:
Önce sen kendi konuna bir hakim ol, ondan sonra yapılan tavsiyelere yorum yaparsın.

Sana diyoruz ki, 8 + 4 gibi konfigürasyonların sorun çıkarma ihtimali var. Kafanda kurduğun sistem sağlıklı değil.

Bu sağlıksız sistemde de bir RAM önerisi yaparız ama sonra gelir yine bize ağlarsın. Böyle bir tavsiye istiyorsan başka platformlarda alabilirsin.

Bizim amacımız sorun yaşamadan bellek miktarını nasıl artıracağını sana anlatmak.

Bu sisteme yapacağın en iyi yükseltme 16 GB (8 + 8) Kit olacaktır.

Akraba evliliği sonucu sakat çocuk doğmaması herkesin kuzenini becerip çocuk yapmasını gerektirmez. Bu doğru değildir. Anladın mı?
N'aptın kral.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce sen kendi konuna bir hakim ol, ondan sonra yapılan tavsiyelere yorum yaparsın.

Sana diyoruz ki, 8 + 4 gibi konfigürasyonların sorun çıkarma ihtimali var. Kafanda kurduğun sistem sağlıklı değil.

Bu sağlıksız sistemde de bir RAM önerisi yaparız ama sonra gelir yine bize ağlarsın. Böyle bir tavsiye istiyorsan başka platformlarda alabilirsin.

Bu sisteme yapacağın en iyi yükseltme 16 GB (8 + 8) Kit olacaktır.

Akraba evliliği sonucu sakat çocuk doğmaması herkesin kuzenini becerip çocuk yapmasını gerektirmez. Bu doğru değildir. Anladın mı?
Recep Bey dediklerinizde çok haklısınız. Lakin biraz sert gibisiniz ? Hayrola Recep Bey kavga varsa adam toplayalım :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı