Eirhena Centipat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 180 Çözümler 1 3 Aralık 2023 #1 Arkadaşlar merhaba, bilgisayarıma ek olarak tam takviyesi yapmak istiyorum. 8 GB tam bakıyorum DD3RL. Detaylar resimdeki gibidir. Bütçem var ama pahalı da olmasın. Bütçeyi örnek olarak yazdım. Teşekkürler, iyi çalışmalar. Dosya Ekleri yusuf_mdn_-20231203-0001.jpg 202,8 KB · Görüntüleme: 34
Arkadaşlar merhaba, bilgisayarıma ek olarak tam takviyesi yapmak istiyorum. 8 GB tam bakıyorum DD3RL. Detaylar resimdeki gibidir. Bütçem var ama pahalı da olmasın. Bütçeyi örnek olarak yazdım. Teşekkürler, iyi çalışmalar.
Lixue3 Hectopat Katılım 22 Eylül 2020 Mesajlar 1.658 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2023 #2 CPU Z indir SPD kısmını at. Eirhena dedi: Arkadaşlar merhaba, bilgisayarıma ek olarak tam takviyesi yapmak istiyorum. 8 GB tam bakıyorum DD3RL. Detaylar resimdeki gibidir. Bütçem var ama pahalı da olmasın. Bütçeyi örnek olarak yazdım. Teşekkürler, iyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla...
CPU Z indir SPD kısmını at. Eirhena dedi: Arkadaşlar merhaba, bilgisayarıma ek olarak tam takviyesi yapmak istiyorum. 8 GB tam bakıyorum DD3RL. Detaylar resimdeki gibidir. Bütçem var ama pahalı da olmasın. Bütçeyi örnek olarak yazdım. Teşekkürler, iyi çalışmalar. Genişletmek için tıkla...