8 GB DDR4 1600 MHz'li laptopa hangi RAM takılmalı?

Emirhan34181

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenciyim
Laptopuma RAM takacağım. Şu anda 8 GB DDR 4 1600 MHz var internette bir tane DDR4 1600 MHz bulamadım. Bulursam 1 tane 8 GB'lık DDR4 1600 mü alayım 2 tane aynı MHz de olan 8 GB DDR 4 mu alayım? Bir de RAM tavsiye ederseniz sevinirim.

Laptopuma RAM takacağım. Şu anda 8 GB DDR 4 1600 MHz var internette bir tane DDR4 1600 MHz bulamadım. Bulursam 1 tane 8 GB'lık DDR4 1600 mü alayım 2 tane aynı MHz de olan 8 GB DDR 4 mu alayım? Bir de RAM tavsiye ederseniz sevinirim.

CPU-Z SPD sekmesini paylaşır mısınız?
RAM'iniz 3200 MHz'dir. CPU-Z'den baktıysanız yarısını gösterir değerin.

CPU-Z SPD sekmesini paylaşır mısınız?
RAM'iniz 3200 MHz'dir. CPU-Z'den baktıysanız yarısını gösterir değerin.
Evet ordan bakmıştım. Cidden Tuhaf geldi zaten 1600 yazması ama kanıksamadım. :D

İçindeki samsung ram. Bende samsung ram alıcağım büyük ihtimalle. Vakit ayırdığın için sağol.

Evet ordan bakmıştım. Cidden Tuhaf geldi zaten 1600 yazması ama kanıksamadım. :D

İçindeki samsung ram. Bende samsung ram alıcağım büyük ihtimalle. Vakit ayırdığın için sağol.
Birde ikisinin aynı marka olma şartı var mı ?

Evet oradan bakmıştım. Cidden tuhaf geldi zaten 1600 yazması ama kanıksamadım. :D

İçindeki Samsung RAM. Bende Samsung RAM alacağım büyük ihtimalle. Vakit ayırdığın için sağ ol.

Bir de ikisinin aynı marka olma şartı var mı?

Şart değil. Bazen uyumsuzluk yapabiliyor, özellikleri aynı olsa bile. Genelde uyumlu oluyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00