Merhaba, ek dosyalara eklediğim gibi laptopumda 8 GB RAM bulunmakta. Ben bu laptopa bir 8 GB daha eklemek istiyorum acaba en ucuz ve uyumlu RAM hangisidir? Yardımcı olabilir misiniz? CL değerleri ve Dual-channel çalışması önemli galiba. Şimdiden teşekkür ederim.
Görev yöneticisindekini ve bios ekranındaki değerleri dikkate alabilirsiniz, CPU-Z güncel değilse bazı sürümlerde hatalı gösterdiği durumlar olabiliyor.
Görev yöneticisindekini ve bios ekranındaki değerleri dikkate alabilirsiniz, CPU-Z güncel değilse bazı sürümlerde hatalı gösterdiği durumlar olabiliyor.
Hynix 8 GB 2400 MHz DDR4 CL17 SODIMM HMA81GS6AFR8N-UH Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Aynı marka / modelden bulamama durumunda ise benzer CL ve frekans değerlerine göre seçim yapmanızı tavsiye ediyorum.
Hynix 8 GB 2400 MHz DDR4 CL17 SODIMM HMA81GS6AFR8N-UH Ram arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
Aynı modelden bulamama durumunda ise benzer CL ve frekans değerlerine göre seçim yapmanızı tavsiye ediyorum.