8 GB DDR4 3200 MHz RAM'in yanına Hangi RAM'i almalıyım?

Hocam bulduğunuz ramın datasheet dokümanını indirip JEDEC #13 kısmında olan zamanlamalarla aynı olan ve v1.2 da bunu sağlayan ürünü tercih edin. Bir de sistemde takılı olan ram dokümanını indirip single rank mi yoksa double rank mi olarak kontrol edin. Bu sayede tam uyumluluk yakalayabilirsiniz.

Aynisinda bir tane daha al.Bunun gibi.
çok yardımcı oldun kanka

hocam datasheet e nasıl ulaşıyorum nerden indiriyorum single mı double mı nerden bakıyoruz ?

çok yardımcı oldun kanka

hocam datasheet e nasıl ulaşıyorum nerden indiriyorum single mı double mı nerden bakıyoruz ?
Ram modeli + datasheet yada ram modeli + pdf yazabilirsin. Modeli bulursan üretici sayfasından ulaşabilirsin.

Anlamadim, sanirim verdigim tavsiyeyi begenmediniz. Benim soyledigim yanlış degil.
Dostum aynısından al diye bir şey yok ki yani ben şuan laptopun içinde ki ne bilmiyorum ne almam gerektiğini de bilmiyorum uyumluluk sorunu yaşamak istemiyorum

Dostum aynısından al diye bir şey yok ki yani ben şu an laptopun içinde ki ne bilmiyorum ne almam gerektiğini de bilmiyorum uyumluluk sorunu yaşamak istemiyorum.

Ayni MHz degerinde ayni GB degerinde alirsan sorun yasamazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…