MuhammedA Kilopat Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 4.322 Makaleler 6 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #1 Enes3078 dedi: RAM kaynaklı dropları yüksek hızlı SSD'lerde az da olsa azaltabilir fakat yüksek hızlı SSD'ye sahip sistemlerde zaten RAM sorunu olmadığı için pek bir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Hocam 8 GB RAM için kaç ayarlanmalı?
Enes3078 dedi: RAM kaynaklı dropları yüksek hızlı SSD'lerde az da olsa azaltabilir fakat yüksek hızlı SSD'ye sahip sistemlerde zaten RAM sorunu olmadığı için pek bir işe yaramaz. Genişletmek için tıkla... Hocam 8 GB RAM için kaç ayarlanmalı?
Ryuji Aisaka Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 4.226 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #2 MuhammedA dedi: Hocam 8 GB RAM için kaç ayarlanmalı? Genişletmek için tıkla... 3 GB ya da 4 GB yeterli olacaktır. Ben öyle ayarlıyordum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ekim 2021
MuhammedA dedi: Hocam 8 GB RAM için kaç ayarlanmalı? Genişletmek için tıkla... 3 GB ya da 4 GB yeterli olacaktır. Ben öyle ayarlıyordum.
zl0br Femtopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2024 #3 Ryuji Aisaka dedi: 3 GB ya da 4 GB yeterli olacaktır. Ben öyle ayarlıyordum. Genişletmek için tıkla... ayarların ekran görüntüsün atabilirmisin
Ryuji Aisaka dedi: 3 GB ya da 4 GB yeterli olacaktır. Ben öyle ayarlıyordum. Genişletmek için tıkla... ayarların ekran görüntüsün atabilirmisin