8 GB RAM, 3.95 GB Kullanılabilir

Samet gümüş

Zeptopat
Daha fazla  
8 GB RAM olmasına rağmen 4 GB kullanılabilir. BIOS güncellemesi hariç hepsini denedim. Yakın bir zamanda güncelleyeceğim. Sorun çözülmez ise ne gibi yollar deneyebilirim? 1050 Ti ve Ryzen 3 1300X olmasına rağmen Valorant düşük ayarlarda rekabetçide 110 FPS alıyorum. Arkadaşımın PC'si kötü olmasına rağmen 200 FPS alıyor. Nasıl düzeltebilirim?

8 GB RAM olmasına rağmen 4 GB kullanılabilir. BIOS güncellemesi hariç hepsini denedim. Yakın bir zamanda güncelleyeceğim. Sorun çözülmez ise ne gibi yollar deneyebilirim? 1050 Ti ve Ryzen 3 1300X olmasına rağmen Valorant düşük ayarlarda rekabetçide 110 FPS alıyorum. Arkadaşımın PC'si kötü olmasına rağmen 200 FPS alıyor. Nasıl düzeltebilirim?

Windows ve Google ile alakalı olabilir. Bende Windows performance Edition kurulu boşta 780 MB RAM kullanıyor (toplamda 8 GB) Valorant'ta ise 100 FPS alıyorum. Sıfırlamayı deneyin ya da Windows 10 Enterprise kurun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı