3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 11 Ocak 2021 #11 Electus0 dedi: AMD Radeon 8 Vega. Paylaşımlı sanırım. Genişletmek için tıkla... iGPU Kullanıyorsunuz VRAM ihtiyacını RAM üstünden karşılıyor BIOS üstünden kısabilirsin diye biliyorum
Electus0 dedi: AMD Radeon 8 Vega. Paylaşımlı sanırım. Genişletmek için tıkla... iGPU Kullanıyorsunuz VRAM ihtiyacını RAM üstünden karşılıyor BIOS üstünden kısabilirsin diye biliyorum
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #12 Electus0 dedi: Kendime yeni bir bilgisayar aldım. Bilgisayarın RAM'i 8 GB ama bu bilgisayar kısmından özelliklere girince kullanılabilir miktarına 5,92 diyor. İnternetten araştırdım, birkaç yöntem varmış, defalarca denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız paylaşımlı olabilir.
Electus0 dedi: Kendime yeni bir bilgisayar aldım. Bilgisayarın RAM'i 8 GB ama bu bilgisayar kısmından özelliklere girince kullanılabilir miktarına 5,92 diyor. İnternetten araştırdım, birkaç yöntem varmış, defalarca denedim yine olmadı. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınız paylaşımlı olabilir.
E Electus0 Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 327 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #13 364809 dedi: iGPU Kullanıyorsunuz VRAM ihtiyacını RAM üstünden karşılıyor BIOS üstünden kısabilirsin diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Peki BIOS kısmında nereden girebilirim?
364809 dedi: iGPU Kullanıyorsunuz VRAM ihtiyacını RAM üstünden karşılıyor BIOS üstünden kısabilirsin diye biliyorum Genişletmek için tıkla... Peki BIOS kısmında nereden girebilirim?
feahleinda_ Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 6.029 Çözümler 61 Yer ㅤ 11 Ocak 2021 #14 Electus0 dedi: Peki BIOS kısmında nereden girebilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açınca ekranda F2 gibi tuşlara basın diye yazar İngilizce. Onlardan birine basın.
Electus0 dedi: Peki BIOS kısmında nereden girebilirim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı açınca ekranda F2 gibi tuşlara basın diye yazar İngilizce. Onlardan birine basın.
E Electus0 Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 327 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #15 Tamam arkadaşlar sağ olun, çok teşekkür ederim.
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #16 K.Makise dedi: Ekran kartınız paylaşımlı olabilir. Genişletmek için tıkla... Electus0 dedi: Peki BIOS kısmında nereden girebilirim? Genişletmek için tıkla... Anakart modeline göre değişir ASUS F2 Gigabyte Del ESC, F10 bunları da deneyebilirsin.
K.Makise dedi: Ekran kartınız paylaşımlı olabilir. Genişletmek için tıkla... Electus0 dedi: Peki BIOS kısmında nereden girebilirim? Genişletmek için tıkla... Anakart modeline göre değişir ASUS F2 Gigabyte Del ESC, F10 bunları da deneyebilirsin.
E Electus0 Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 327 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #17 Peki arkadaşlar son birşey soracağım. BIOS kısmını açınca ne yapmam gerekiyor?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #18 Electus0 dedi: Peki arkadaşlar son bir şey soracağım. BIOS kısmını açınca ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... BIOS fikrini veren ben değilim bende de aynı sıkıntı var düzelticektim ama sonra ya şu ankinden daha kötü çalışırsa diye düşündüm ve vazgeçtim. Sonuçta ihtiyacı varki kullanıyor zevkine RAM imden çalmıyor ya ihtiyacı var demek ki ama yine de senin kararın kardeşim bol şans.
Electus0 dedi: Peki arkadaşlar son bir şey soracağım. BIOS kısmını açınca ne yapmam gerekiyor? Genişletmek için tıkla... BIOS fikrini veren ben değilim bende de aynı sıkıntı var düzelticektim ama sonra ya şu ankinden daha kötü çalışırsa diye düşündüm ve vazgeçtim. Sonuçta ihtiyacı varki kullanıyor zevkine RAM imden çalmıyor ya ihtiyacı var demek ki ama yine de senin kararın kardeşim bol şans.
E Electus0 Hectopat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 327 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #19 Anladım teşekkürler peki bu oyun performansını etkiler mi? Peki ben RAM'in yanına 8 GB RAM daha ekleyebilir miyim? Son düzenleme: 29 Ocak 2021
Anladım teşekkürler peki bu oyun performansını etkiler mi? Peki ben RAM'in yanına 8 GB RAM daha ekleyebilir miyim?
K.Makise Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 4.799 Makaleler 4 Çözümler 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #20 Electus0 dedi: Anladım teşekkürler peki bu oyun performansını etkiler mi? Peki ben RAM'in yanına 8 GB RAM daha ekleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Slotun varsa neden olmasın, performans konusunda bir şey diyemeceğim.
Electus0 dedi: Anladım teşekkürler peki bu oyun performansını etkiler mi? Peki ben RAM'in yanına 8 GB RAM daha ekleyebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Slotun varsa neden olmasın, performans konusunda bir şey diyemeceğim.