Jira Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Kasım 2016 Mesajlar 25.683 Makaleler 24 Çözümler 105 Yer İstanbul 28 Kasım 2018 #11 RAM'i farklı bir slota takmayı denedin mi?
ALİKA Decapat Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2018 #12 Sistem 64 bit olmali birde ram bir kısmi ekran kartı olarak ayrılmış olabilir sistem özelliklerine bak ram ne kadar
Sistem 64 bit olmali birde ram bir kısmi ekran kartı olarak ayrılmış olabilir sistem özelliklerine bak ram ne kadar
W westbrom Hectopat Katılım 10 Şubat 2017 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2018 #13 ALİKA dedi: Sistem 64 bit olmali birde ram bir kısmi ekran kartı olarak ayrılmış olabilir sistem özelliklerine bak ram ne kadar Genişletmek için tıkla... işlemcinin apu ozelligi var ama ben aktifleştirmedim ben de ekran kartina ayrildi diye dusunmustum nasil kapatabilirim acaba ?
ALİKA dedi: Sistem 64 bit olmali birde ram bir kısmi ekran kartı olarak ayrılmış olabilir sistem özelliklerine bak ram ne kadar Genişletmek için tıkla... işlemcinin apu ozelligi var ama ben aktifleştirmedim ben de ekran kartina ayrildi diye dusunmustum nasil kapatabilirim acaba ?
ALİKA Decapat Katılım 28 Ağustos 2018 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Kasım 2018 #14 westbrom dedi: işlemcinin apu ozelligi var ama ben aktifleştirmedim ben de ekran kartina ayrildi diye dusunmustum nasil kapatabilirim acaba ? Genişletmek için tıkla... Önce ayrıldımı ona bak kısaca bios pili çıkar tak yeterli
westbrom dedi: işlemcinin apu ozelligi var ama ben aktifleştirmedim ben de ekran kartina ayrildi diye dusunmustum nasil kapatabilirim acaba ? Genişletmek için tıkla... Önce ayrıldımı ona bak kısaca bios pili çıkar tak yeterli
D Dotaruki Hectopat Katılım 28 Kasım 2018 Mesajlar 18 29 Kasım 2018 #15 Anakart markası nedir? westbrom dedi: GTX 1050 Ti, Ryzen 2200G sistemim var 8 GB olan RAM 6 kusur GB olarak görünüyor, nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla...
Anakart markası nedir? westbrom dedi: GTX 1050 Ti, Ryzen 2200G sistemim var 8 GB olan RAM 6 kusur GB olarak görünüyor, nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla...