lukaaiptes Decapat Katılım 3 Ocak 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #1 Arkadaşlar 8 GB DDR3 RAM almak istiyorum ve internette önüme bu çıktı işlemcim Intel bunu kullanabilir miyim? Ve bu RAM niye bu kadar ucuz? Ve bu arada eğer bu uyumlu değilse RAM onerebilir misiniz? 1333 MHz anakartim var ama içinde 4 GB 1600 MHz var arttırmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2021
Arkadaşlar 8 GB DDR3 RAM almak istiyorum ve internette önüme bu çıktı işlemcim Intel bunu kullanabilir miyim? Ve bu RAM niye bu kadar ucuz? Ve bu arada eğer bu uyumlu değilse RAM onerebilir misiniz? 1333 MHz anakartim var ama içinde 4 GB 1600 MHz var arttırmak istiyorum.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.570 Makaleler 4 Çözümler 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #2 lukaaiptes dedi: Arkadaşlar 8 GB DDR3 RAM almak istiyorum ve internette önüme bu çıktı işlemcim Intel bunu kullanabilir miyim? Ve bu RAM niye bu kadar ucuz? Eki Görüntüle 906969 Ve bu arada eğer bu uyumlu değilse RAM onerebilir misiniz? 1333 MHz anakartim var ama içinde 4 GB 1600 MHz var arttırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... AMD uyumlu diyor. Son düzenleme: 4 Mart 2021
lukaaiptes dedi: Arkadaşlar 8 GB DDR3 RAM almak istiyorum ve internette önüme bu çıktı işlemcim Intel bunu kullanabilir miyim? Ve bu RAM niye bu kadar ucuz? Eki Görüntüle 906969 Ve bu arada eğer bu uyumlu değilse RAM onerebilir misiniz? 1333 MHz anakartim var ama içinde 4 GB 1600 MHz var arttırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... AMD uyumlu diyor.
serhatolgn Kilopat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Müh.{ENG} 4 Mart 2021 #3 lukaaiptes dedi: Arkadaşlar 8 GB DDR3 RAM almak istiyorum ve internette önüme bu çıktı işlemcim Intel bunu kullanabilir miyim? Ve bu RAM niye bu kadar ucuz? Eki Görüntüle 906969 Ve bu arada eğer bu uyumlu değilse RAM onerebilir misiniz? 1333 MHz anakartim var ama içinde 4 GB 1600 MHz var arttırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... En fazla 1333 MHz çalışır 1600 alsan da bildiğim kadarıyla. Boşuna para vermeyin.
lukaaiptes dedi: Arkadaşlar 8 GB DDR3 RAM almak istiyorum ve internette önüme bu çıktı işlemcim Intel bunu kullanabilir miyim? Ve bu RAM niye bu kadar ucuz? Eki Görüntüle 906969 Ve bu arada eğer bu uyumlu değilse RAM onerebilir misiniz? 1333 MHz anakartim var ama içinde 4 GB 1600 MHz var arttırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... En fazla 1333 MHz çalışır 1600 alsan da bildiğim kadarıyla. Boşuna para vermeyin.
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.968 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 4 Mart 2021 #4 lukaaiptes dedi: Arkadaşlar 8 GB DDR3 RAM almak istiyorum ve internette önüme bu çıktı işlemcim Intel bunu kullanabilir miyim? Ve bu RAM niye bu kadar ucuz? Eki Görüntüle 906969 Ve bu arada eğer bu uyumlu değilse RAM onerebilir misiniz? 1333 MHz anakartim var ama içinde 4 GB 1600 MHz var arttırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sisteminin özelliklerini yazarsan daha iyi yardımcı olur arkadaşlar.
lukaaiptes dedi: Arkadaşlar 8 GB DDR3 RAM almak istiyorum ve internette önüme bu çıktı işlemcim Intel bunu kullanabilir miyim? Ve bu RAM niye bu kadar ucuz? Eki Görüntüle 906969 Ve bu arada eğer bu uyumlu değilse RAM onerebilir misiniz? 1333 MHz anakartim var ama içinde 4 GB 1600 MHz var arttırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Sisteminin özelliklerini yazarsan daha iyi yardımcı olur arkadaşlar.
serhatolgn Kilopat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Müh.{ENG} 4 Mart 2021 #5 serhatolgn dedi: En fazla 1333 MHz çalışır 1600 alsan da bildiğim kadarıyla. Boşuna para vermeyin. Genişletmek için tıkla... Bu arada uyumlu değil.
serhatolgn dedi: En fazla 1333 MHz çalışır 1600 alsan da bildiğim kadarıyla. Boşuna para vermeyin. Genişletmek için tıkla... Bu arada uyumlu değil.
iyimisinDAYI Decipat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 2.287 Makaleler 4 Çözümler 1 4 Mart 2021 #6 Damon Salvatore dedi: AMD uyumlu diyor. Okuma yazmanız da mı yok? Genişletmek için tıkla... Hocam yalnız. Arkadaş diyor Intel ile kullanabilir miyim? Diyor.
Damon Salvatore dedi: AMD uyumlu diyor. Okuma yazmanız da mı yok? Genişletmek için tıkla... Hocam yalnız. Arkadaş diyor Intel ile kullanabilir miyim? Diyor.
Loreaays Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 208 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kıyafet Tasarımcılığı 4 Mart 2021 #7 lukaaiptes dedi: Arkadaşlar 8 GB DDR3 RAM almak istiyorum ve internette önüme bu çıktı işlemcim Intel bunu kullanabilir miyim? Ve bu RAM niye bu kadar ucuz? Eki Görüntüle 906969 Ve bu arada eğer bu uyumlu değilse RAM onerebilir misiniz? 1333 MHz anakartim var ama içinde 4 GB 1600 MHz var arttırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ucuz olmasının sebebi MHz değerinin çok düşük olması ve AMD uyumlu yazıyor ayrıca takıcağınız bilgisayarın RAM tipi DDR3 mü diye bir bakın derim.
lukaaiptes dedi: Arkadaşlar 8 GB DDR3 RAM almak istiyorum ve internette önüme bu çıktı işlemcim Intel bunu kullanabilir miyim? Ve bu RAM niye bu kadar ucuz? Eki Görüntüle 906969 Ve bu arada eğer bu uyumlu değilse RAM onerebilir misiniz? 1333 MHz anakartim var ama içinde 4 GB 1600 MHz var arttırmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ucuz olmasının sebebi MHz değerinin çok düşük olması ve AMD uyumlu yazıyor ayrıca takıcağınız bilgisayarın RAM tipi DDR3 mü diye bir bakın derim.
serhatolgn Kilopat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Müh.{ENG} 4 Mart 2021 #8 Damon Salvatore dedi: AMD uyumlu diyor. Okuma yazmanız da mı yok? Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 4 Mart 2021
Sénza Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Temmuz 2015 Mesajlar 1.058 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #9 Damon Salvatore dedi: AMD uyumlu diyor. Okuma yazmanız da mı yok? Genişletmek için tıkla... Bu kendinizi herkesten üstün görüp böyle üst perdeden konuşmalarınız beni bitiriyo ya Sırf şu tarz yorumları okumak için giriyorum foruma.
Damon Salvatore dedi: AMD uyumlu diyor. Okuma yazmanız da mı yok? Genişletmek için tıkla... Bu kendinizi herkesten üstün görüp böyle üst perdeden konuşmalarınız beni bitiriyo ya Sırf şu tarz yorumları okumak için giriyorum foruma.
serhatolgn Kilopat Katılım 21 Temmuz 2016 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Müh.{ENG} 4 Mart 2021 #10 serhatolgn dedi: Bu şekilde uyarılmaz bir insan . Yaptığınız doğru değil bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... Damon Salvatore dedi: AMD uyumlu diyor. Okuma yazmanız da mı yok? Genişletmek için tıkla... Mesajı sil istersen linç yemen muhtemeldir. Sen bilirsin ama . Damon Salvatore dedi: AMD uyumlu diyor. Genişletmek için tıkla... Böyle daha iyi oldu teşekkürler .
serhatolgn dedi: Bu şekilde uyarılmaz bir insan . Yaptığınız doğru değil bana kalırsa. Genişletmek için tıkla... Damon Salvatore dedi: AMD uyumlu diyor. Okuma yazmanız da mı yok? Genişletmek için tıkla... Mesajı sil istersen linç yemen muhtemeldir. Sen bilirsin ama . Damon Salvatore dedi: AMD uyumlu diyor. Genişletmek için tıkla... Böyle daha iyi oldu teşekkürler .