Revivmeooi Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 9 Aralık 2020 #1 Merhaba, Android Studio kullanıyorum ve hafif bir emulator istiyorum. 3.5 GB Android Studio harcıyor 2 GB'da Windows harcıyor 2.5 GB kalıyor geriye 1-1.5 GB RAM tüketecek bir emulator olursa çok iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Aralık 2020
Merhaba, Android Studio kullanıyorum ve hafif bir emulator istiyorum. 3.5 GB Android Studio harcıyor 2 GB'da Windows harcıyor 2.5 GB kalıyor geriye 1-1.5 GB RAM tüketecek bir emulator olursa çok iyi olur.
SHABBAROS Kilopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 1.185 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 9 Aralık 2020 #2 BlueStacks.NoxPlayer ( Eski pcmde hiç kasmıyordu dene kesinlikle ) KO Player Dezavantajı androidi eski ve özellikerli çok az geldi bana istersen deneyenilirsin .
BlueStacks.NoxPlayer ( Eski pcmde hiç kasmıyordu dene kesinlikle ) KO Player Dezavantajı androidi eski ve özellikerli çok az geldi bana istersen deneyenilirsin .
Revivmeooi Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 9 Aralık 2020 #3 SHABBAROS dedi: BlueStacks.NoxPlayer ( Eski pcmde hiç kasmıyordu dene kesinlikle ) KO Player Dezavantajı androidi eski ve özellikerli çok az geldi bana istersen deneyenilirsin . Genişletmek için tıkla... BlueStacks çok ağır hocam. NoxPlayer da ağır gibi gözüküyor son dediğinize bakacağım.
SHABBAROS dedi: BlueStacks.NoxPlayer ( Eski pcmde hiç kasmıyordu dene kesinlikle ) KO Player Dezavantajı androidi eski ve özellikerli çok az geldi bana istersen deneyenilirsin . Genişletmek için tıkla... BlueStacks çok ağır hocam. NoxPlayer da ağır gibi gözüküyor son dediğinize bakacağım.
eneskt Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 641 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Aralık 2020 #4 React-Native ile geliştirme yapıyorsanız eğer expo kullanabilirsiniz.