8 GB RAM ile BeamNG Drive oynanır mı?

hymergen

Picopat
Daha fazla  
Öncelikle cümleten selamünaleyküm ben 3 senedir neredeyse BeamNG.drive oynuyorum eski PC'imde 8 GB RAM ve GTX 550 Ti ile en düşük ayarlarda 40 30 FPS veriyordu ama sürüm arttıkça benim de FPS'ler yerlerde sürünüyordu. Ben de sistemi değiştirdim ama bu sistemde de 8 GB RAM var ve AMD Radeon RX 580 ile normalde 60 FPS sabit veriyor ama trafik açınca özellikle şehirler gibi detay seviyesi yüksek yerlerde FPS yerleri öpüyor ve RAM %80'den fazla kullanılıyor diye bir uyarı vardı (normal trafik yokkende).ben de çok takmamıştım taki geçen gün bakim neymiş bu uyarı diye tıkladım ve 16 GB RAM diyor minimum. O yüzden bende sizce RAM'i yükseltsem (8x2) trafik açabilir miyim?
Sürümüm aşağıdaki fotoda.

Dosya Ekleri

• 122.PNG
    122.PNG
    1,2 MB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Fazla trafik açmayacaksanız 16 GB RAM yeterli olacaktır ama trafik genelde işlemciye yükleniyor videodan fikir edinebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fazla trafik açmayacaksanız 16 GB RAM yeterli olacaktır ama trafik genelde işlemciye yükleniyor videodan fikir edinebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Mesajınız için çok teşekkür ederim o zaman 16 GB RAM yeterli olacaktır çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı