xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.438 Çözümler 25 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #11 QXSJEN dedi: Yani sistemim i7 10750H, GTX 1650 var. RAM 8. hem oyun oynayıp hem de yayın açabiliri miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Fortnite da şu an optimizasyon sorunu var o sorun yüzünden bıraktım oyunu.
QXSJEN dedi: Yani sistemim i7 10750H, GTX 1650 var. RAM 8. hem oyun oynayıp hem de yayın açabiliri miyim acaba? Genişletmek için tıkla... Fortnite da şu an optimizasyon sorunu var o sorun yüzünden bıraktım oyunu.
Q QXSJEN Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 303 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #12 PetrAFather dedi: Hocam Fortnite RAM isteyen bir oyun ve 16 GB RAM olmazsa düzgün bir yayın yapabileceğinizi düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler xScpit dedi: Fortnite da şu an optimizasyon sorunu var o sorun yüzünden bıraktım oyunu. Genişletmek için tıkla... ne zaman düzelir bir haber falan verildii yada düzeltmeylle ilgili
PetrAFather dedi: Hocam Fortnite RAM isteyen bir oyun ve 16 GB RAM olmazsa düzgün bir yayın yapabileceğinizi düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... tamamdır teşekkürler xScpit dedi: Fortnite da şu an optimizasyon sorunu var o sorun yüzünden bıraktım oyunu. Genişletmek için tıkla... ne zaman düzelir bir haber falan verildii yada düzeltmeylle ilgili
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 8 Ocak 2023 #13 xScpit dedi: Fortnite da şu an optimizasyon sorunu var o sorun yüzünden bıraktım oyunu. Genişletmek için tıkla... UE5 geçtiği için gereksinimler arttı.
xScpit dedi: Fortnite da şu an optimizasyon sorunu var o sorun yüzünden bıraktım oyunu. Genişletmek için tıkla... UE5 geçtiği için gereksinimler arttı.
Q QXSJEN Decapat Katılım 19 Aralık 2022 Mesajlar 303 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #14 neqetria dedi: UE5 geçtiği için gereksinimler arttı. Genişletmek için tıkla... O zaman yeni sistem şart gibi oldu QXSJEN dedi: O zaman yeni sistem şart gibi oldu Genişletmek için tıkla... laptop olmasa parçaları yükseltirdim ama işte laptop sorun orda
neqetria dedi: UE5 geçtiği için gereksinimler arttı. Genişletmek için tıkla... O zaman yeni sistem şart gibi oldu QXSJEN dedi: O zaman yeni sistem şart gibi oldu Genişletmek için tıkla... laptop olmasa parçaları yükseltirdim ama işte laptop sorun orda
OrchiiX Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 662 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #15 Şimdi ki zamanda 8 GB RAM ile oyun oynamak zor. En az 16 GB RAM gerekli. Sadece Google 4 GB RAM yiyor.
Şimdi ki zamanda 8 GB RAM ile oyun oynamak zor. En az 16 GB RAM gerekli. Sadece Google 4 GB RAM yiyor.
niyazicankeles Centipat Katılım 2 Mayıs 2022 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Endüstriyel soğutmacı 8 Ocak 2023 #16 8 GB RAM vardı Fortnite oynanmıyordu ama bundan 1 ay önce hiç sıkıntı yoktu şu an RAM 16 GB 0 takılma RAM kullanımı devasa şekilde arttı.oyunun
8 GB RAM vardı Fortnite oynanmıyordu ama bundan 1 ay önce hiç sıkıntı yoktu şu an RAM 16 GB 0 takılma RAM kullanımı devasa şekilde arttı.oyunun