Barış Erkul Decapat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2018 #1 Merhabalar, PUBG almak istiyorum. 8 GB RAM 2GB ekran kartım var. Bu oyunu oynayabilir miyim ve kaç FPS alırım?
Merhabalar, PUBG almak istiyorum. 8 GB RAM 2GB ekran kartım var. Bu oyunu oynayabilir miyim ve kaç FPS alırım?
Cihat Uğurlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 1.721 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek CNC ve Forklift Opr. 8 Temmuz 2018 #2 Barış Erkul dedi: Merhabalar, PUBG almak istiyorum. 8 GB RAM 2GB ekran kartım var. Bu oyunu oynayabilir miyim ve kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Sadece bellek ve VRAM miktarın ile oynayıp oynayamayacağını bilemeyiz. Sisteminizi tamamen belirtin. Artı 0 Eksi
Barış Erkul dedi: Merhabalar, PUBG almak istiyorum. 8 GB RAM 2GB ekran kartım var. Bu oyunu oynayabilir miyim ve kaç FPS alırım? Genişletmek için tıkla... Sadece bellek ve VRAM miktarın ile oynayıp oynayamayacağını bilemeyiz. Sisteminizi tamamen belirtin.
S SafakDoruk Hectopat Katılım 1 Haziran 2018 Mesajlar 235 Yer Beyoğlu/İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2018 #3 Sistem in diğer bileşenleri nedir acaba ? Artı 0 Eksi
L lookatme Hectopat Katılım 8 Ağustos 2014 Mesajlar 440 Makaleler 1 Çözümler 1 8 Temmuz 2018 #4 Eğer sistemin diğer bileşenleri yetiyorsa oynanabilir. 2 GB ekran kartı bize hiçbir şey ifade etmiyor. Sadece önemli olan VRAM değildir. Artı 0 Eksi
Eğer sistemin diğer bileşenleri yetiyorsa oynanabilir. 2 GB ekran kartı bize hiçbir şey ifade etmiyor. Sadece önemli olan VRAM değildir.
iLhannnOztrkk Hectopat Katılım 3 Şubat 2018 Mesajlar 129 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2018 #5 Bende 8 GB RAM bulunuyor, gayet güzel de oynatıyor. Artı 0 Eksi