Batuu.r Femtopat Katılım 19 Ekim 2022 Mesajlar 78 12 Kasım 2022 #1 Orta ayarlarda oynayacağım. RX 570, R5 1600, 8 GB RAM... RAM sorun olur mu?
Ashley888 Hectopat Katılım 25 Eylül 2021 Mesajlar 2.299 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #2 Oynanır diye düşünüyorum ayarları fullerseniz yetmeyebilir. Orta ayarda sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Aşağıya bir test videosu bırakıyorum RAM kullanımı 6 GB'a yakın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayrıyeten sistem gereksinimlerinde önerilen'de bile 8 isteniyor. Son düzenleme: 12 Kasım 2022
Oynanır diye düşünüyorum ayarları fullerseniz yetmeyebilir. Orta ayarda sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Aşağıya bir test videosu bırakıyorum RAM kullanımı 6 GB'a yakın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ayrıyeten sistem gereksinimlerinde önerilen'de bile 8 isteniyor.
dost Megapat Katılım 3 Temmuz 2015 Mesajlar 670 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2022 #3 Oynanır ama bu devirde 8GB artık az kalıyor.