8 GB RAM ile Rust oynanır mı?

Hocam illaki drop olur vaktin ve internetin varsa bi dene denemekten zarar gelmez.

Hocam artık 8 GB belleğin işi bitti çöp olacak neredeyse bunu bir arkadaşıma sürekli olarak anlata anlata gına bile geldi öyle diyebilirim dejavu etti beni kendisi.

Video eski 8 GB ile oynanmaz. 4'e girmiyorum bile.

Çok gariptir ki sizin sabahtan beri oynatmaz demeniz ve herhangi bir somut kanıt sunmamanız. Eski dediğiniz video ne kadar eski? Oyunda aylar içerisinde ne değişti ki sistem özellikleri yetmesin? Ezber konuşmamak lazım.

Çok gariptir ki sizin sabahtan beri oynatmaz demeniz ve herhangi bir somut kanıt sunmamanız. Eski dediğiniz video ne kadar eski? Oyunda aylar içerisinde ne değişti ki sistem özellikleri yetmesin? Ezber konuşmamak lazım.

Hocam geçmiş mesajlara bakmadım ancak 8GB bellek ile muhtemelen kalabalık sunuculara giremezsiniz. Bende 15GB'a dayandığı oluyor bazen, genelde 12'nin altına düşmüyor kullanım.

Oyunda 1K saati gecik zamanım var oynun her şeyi biliyorum desem olur eskiden bile 8 GB RAM zor yetiyordu şu an oynanmaz ve oyna çok güncelleme geliyor benim gibi oynun manyağı biri bilir nelerin geldiğini zaten

Hocam ben sana kanıt sunayım istersen evde 2 tane sistemim var ssdli/ssdsiz hangisinden başlayayım?

8 GB RAM ile RDR2'de nadiren drop yiyorum, biraz fazla abarttınız sanki.

Vallahi ben 8 GB RAM ile bayağı drop yiyordum. Grafik ayarlarınız düşük büyük ihtimalle ondan drop yemiyorsunuz. Grafikleri Ultra'ya aldığınızda drop kaçınılmaz. Özellikle şehirlerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…