alpermen Hectopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 2.065 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:03 #11 Paradoks12 dedi: Bence gayet hızlı sağ tık. Genişletmek için tıkla... Sonradan alıştım ama ilk geçiş de animasyon hantaldı biraz.
Paradoks12 dedi: Bence gayet hızlı sağ tık. Genişletmek için tıkla... Sonradan alıştım ama ilk geçiş de animasyon hantaldı biraz.
P Paradoks12 Picopat Katılım 31 Ekim 2025 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:10 #12 alpermen dedi: Sonradan alıştım ama ilk geçiş de animasyon hantaldı biraz. Genişletmek için tıkla... Bence senin PC'den kaynaklı kral. Son düzenleyen: Moderatör: Dün 21:30
alpermen dedi: Sonradan alıştım ama ilk geçiş de animasyon hantaldı biraz. Genişletmek için tıkla... Bence senin PC'den kaynaklı kral.
alpermen Hectopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 2.065 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:31 #13 Paradoks12 dedi: Bence senin PC'den kaynaklı kral. Genişletmek için tıkla... Hiç alakası yok 70klık RTX 3080 Ti'li bir sistemde de baktım aynı birçok PC de baktım aynı benimle alakasız yani.
Paradoks12 dedi: Bence senin PC'den kaynaklı kral. Genişletmek için tıkla... Hiç alakası yok 70klık RTX 3080 Ti'li bir sistemde de baktım aynı birçok PC de baktım aynı benimle alakasız yani.
P Paradoks12 Picopat Katılım 31 Ekim 2025 Mesajlar 123 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:42 #14 alpermen dedi: Hiç alakası yok 70klık RTX 3080 Ti'li bir sistemde de baktım aynı birçok PC de baktım aynı benimle alakasız yani. Genişletmek için tıkla... NASA Computer'lere bak bir dahakine. Şaka bir yana güncellemelerle düzelttiler diye biliyorum. Hala hantalsa sizde bu ciddi bir sorun.
alpermen dedi: Hiç alakası yok 70klık RTX 3080 Ti'li bir sistemde de baktım aynı birçok PC de baktım aynı benimle alakasız yani. Genişletmek için tıkla... NASA Computer'lere bak bir dahakine. Şaka bir yana güncellemelerle düzelttiler diye biliyorum. Hala hantalsa sizde bu ciddi bir sorun.
alpermen Hectopat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 2.065 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:47 #15 Paradoks12 dedi: NASA Computer'lere bak bir dahakine. Şaka bir yana güncellemelerle düzelttiler diye biliyorum. Hala hantalsa sizde bu ciddi bir sorun. Genişletmek için tıkla... Benim gözümde hantal yani tak diye açılmıyor animasyon ila açılıyor.
Paradoks12 dedi: NASA Computer'lere bak bir dahakine. Şaka bir yana güncellemelerle düzelttiler diye biliyorum. Hala hantalsa sizde bu ciddi bir sorun. Genişletmek için tıkla... Benim gözümde hantal yani tak diye açılmıyor animasyon ila açılıyor.