proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 12 Haziran 2020 #1 Arkadaşlar PC aldım Intel Core i5 8 GB RAM nedense CS:GO kasiyor. Yardimlarinizi beklerim. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Haziran 2020
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #2 proyic dedi: Arkadaşlar PC aldım Intel Core i5 8 GB RAM nedense CS:GO kasiyor. Yardimlarinizi beklerim. Genişletmek için tıkla... Dostum i5 demekle yetmiyor. Nesil yazmıyorsunuz ki yanına. Ayrıca azıcık daha detay vermen gerekiyor bu sorunun çözülmesi için. Artı 0 Eksi
proyic dedi: Arkadaşlar PC aldım Intel Core i5 8 GB RAM nedense CS:GO kasiyor. Yardimlarinizi beklerim. Genişletmek için tıkla... Dostum i5 demekle yetmiyor. Nesil yazmıyorsunuz ki yanına. Ayrıca azıcık daha detay vermen gerekiyor bu sorunun çözülmesi için.
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.696 Makaleler 5 Çözümler 38 12 Haziran 2020 #3 Sistem özelliklerini detaylı yazarmısınız? Artı 0 Eksi
55superx Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 13.950 Makaleler 2 Çözümler 77 12 Haziran 2020 #4 proyic dedi: Arkadaşlar PC aldım Intel Core i5 8 GB RAM nedense CS:GO kasiyor. Yardimlarinizi beklerim. Genişletmek için tıkla... İnşallah Turbox vakası değildir diyelim bari Ekran kartı ne ? İşlemcinin tam modeli ne ? Artı 0 Eksi
proyic dedi: Arkadaşlar PC aldım Intel Core i5 8 GB RAM nedense CS:GO kasiyor. Yardimlarinizi beklerim. Genişletmek için tıkla... İnşallah Turbox vakası değildir diyelim bari Ekran kartı ne ? İşlemcinin tam modeli ne ?
Technolock Hectopat Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 467 Çözümler 4 Yer İstanbul 12 Haziran 2020 #5 Bu bilgisayarın ekran kartı yok mu? i5 1. nesil mi? Artı 0 Eksi
Y YusufO Centipat Katılım 12 Haziran 2020 Mesajlar 3 12 Haziran 2020 #6 RAM'ler kaç MHz ekran kartın ne işlemcin kaçıncı nesil bunlar önemli detaylar. Artı 0 Eksi
Matrixxx7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 1.872 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İhracat departmanı 12 Haziran 2020 #7 Ekran kartı yoksa kasar tabii. Oyun eşittir ekran kartı. Artı 0 Eksi
69Lynch Centipat Katılım 30 Nisan 2020 Mesajlar 297 Çözümler 1 Yer İstanbul , Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Futbolcu 12 Haziran 2020 #8 Soru Soruyorsunuz Bari Detaylı Sorun i5 demekle olmaz nerden bilelim kaçıncı nesil . Ekran kartı söylememişsin . Matrixxx7 dedi: Ekran kartı yoksa kasar tabii. Oyun eşittir ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Csgo İşlemciye daha fazla yük veren oyun ekran kartı olmasa kasar tabi de ekran kartı iyi olsun işlemcisi kötü olursa darboğaz olur yine de kasabilir. Artı 0 Eksi
Soru Soruyorsunuz Bari Detaylı Sorun i5 demekle olmaz nerden bilelim kaçıncı nesil . Ekran kartı söylememişsin . Matrixxx7 dedi: Ekran kartı yoksa kasar tabii. Oyun eşittir ekran kartı. Genişletmek için tıkla... Csgo İşlemciye daha fazla yük veren oyun ekran kartı olmasa kasar tabi de ekran kartı iyi olsun işlemcisi kötü olursa darboğaz olur yine de kasabilir.
Álvaro Morte Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 1.072 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgi İşlem Teknikeri 12 Haziran 2020 #9 Gençler çocuğa yüklenmeyin belki de bilgisayardan pek analamıyor olabilir. Artı 0 Eksi
f3turan Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 5.591 Çözümler 24 Yer Street Ball Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Haziran 2020 #10 Álvaro Morte dedi: Gençler çocuğa yüklenmeyin belki de bilgisayardan pek analamıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var şimdi? Yapılabilecek en saçma yorumu yaptığınızı söyleyebilirim. Sistemini belirtmeden, detay vermeden sorununu çözemeyiz. Artı 0 Eksi
Álvaro Morte dedi: Gençler çocuğa yüklenmeyin belki de bilgisayardan pek analamıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var şimdi? Yapılabilecek en saçma yorumu yaptığınızı söyleyebilirim. Sistemini belirtmeden, detay vermeden sorununu çözemeyiz.