Ali kefal Pasha Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #1 Merhaba. Önceden 8 GB RAM'in 7 GB'sini kullanabiliyordum ama bugün baktığımda RAM sadece 3.5 GB kullanılabilir görünüyor. Temassızlık olmuş olabilir mi?
Merhaba. Önceden 8 GB RAM'in 7 GB'sini kullanabiliyordum ama bugün baktığımda RAM sadece 3.5 GB kullanılabilir görünüyor. Temassızlık olmuş olabilir mi?
KS KS Ali kefal Pasha Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #11 Yener K. dedi: Msconfig menüsü üzerinden de SS atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #12 PC'yi kapatıp fişten çekin. Daha sonra ise BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Duruma göre yazarsınız. Artı 0 Eksi
PC'yi kapatıp fişten çekin. Daha sonra ise BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Duruma göre yazarsınız.
KS KS Ali kefal Pasha Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #13 Yener K. dedi: PC'yi kapatıp fişten çekin. Daha sonra ise BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Duruma göre yazarsınız. Genişletmek için tıkla... Tamam. Yener K. dedi: PC'yi kapatıp fişten çekin. Daha sonra ise BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Duruma göre yazarsınız. Genişletmek için tıkla... Dedikleriniz yaptım ama maalesef hala aynı. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: PC'yi kapatıp fişten çekin. Daha sonra ise BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Duruma göre yazarsınız. Genişletmek için tıkla... Tamam. Yener K. dedi: PC'yi kapatıp fişten çekin. Daha sonra ise BIOS pilini söküp 10 dakika sonra takıp deneyin. Duruma göre yazarsınız. Genişletmek için tıkla... Dedikleriniz yaptım ama maalesef hala aynı.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #14 Ali kefal Pasha dedi: Tamam. Dedikleriniz yaptım ama maalesef hala aynı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. BIOS kaynaklı olsa düzelmesi gerekirdi. Aklıma format atmak geliyor. Arkadaşlar da baksınlar. Son çare format atarsınız. Artı 0 Eksi
Ali kefal Pasha dedi: Tamam. Dedikleriniz yaptım ama maalesef hala aynı. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. BIOS kaynaklı olsa düzelmesi gerekirdi. Aklıma format atmak geliyor. Arkadaşlar da baksınlar. Son çare format atarsınız.
KS KS Ali kefal Pasha Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #15 Yener K. dedi: Anladım hocam. BIOS kaynaklı olsa düzelmesi gerekirdi. Aklıma format atmak geliyor. Arkadaşlar da baksınlar. Son çare format atarsınız. Genişletmek için tıkla... Peki fazla program olduğundan yapar mı? Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Anladım hocam. BIOS kaynaklı olsa düzelmesi gerekirdi. Aklıma format atmak geliyor. Arkadaşlar da baksınlar. Son çare format atarsınız. Genişletmek için tıkla... Peki fazla program olduğundan yapar mı?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #16 Ali kefal Pasha dedi: Peki fazla program olduğundan yapar mı? Genişletmek için tıkla... Donanıma ayırmış olması biraz daha farklı. Fazla program ile kullanım oranı artar. Artı 0 Eksi
Ali kefal Pasha dedi: Peki fazla program olduğundan yapar mı? Genişletmek için tıkla... Donanıma ayırmış olması biraz daha farklı. Fazla program ile kullanım oranı artar.
KS KS Ali kefal Pasha Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #17 Yener K. dedi: Donanıma ayırmış olması biraz daha farklı. Fazla program ile kullanım oranı artar. Genişletmek için tıkla... Çoğu dosyalarım HDD içinde format atacağım başka çare olmazsa. Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Donanıma ayırmış olması biraz daha farklı. Fazla program ile kullanım oranı artar. Genişletmek için tıkla... Çoğu dosyalarım HDD içinde format atacağım başka çare olmazsa.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2021 #18 Ali kefal Pasha dedi: Çoğu dosyalarım HDD içinde format atacağım başka çare olmazsa. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyor hocam. Artı 0 Eksi
Ali kefal Pasha dedi: Çoğu dosyalarım HDD içinde format atacağım başka çare olmazsa. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyor hocam.
KS KS Ali kefal Pasha Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 69 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #19 Yener K. dedi: Bana da öyle geliyor hocam. Genişletmek için tıkla... Günaydın, şu an PC'yi açtım ve 6.96 kullanılabilir oldu. Galiba çözüldü. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2021 Artı 0 Eksi
Yener K. dedi: Bana da öyle geliyor hocam. Genişletmek için tıkla... Günaydın, şu an PC'yi açtım ve 6.96 kullanılabilir oldu. Galiba çözüldü.