8 GB RAM MacBook Air M1 alınır mı?

alisaidcelikk

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 15000TL'ye bir arkadaşımdan garantisi 1 yıl daha bulunan 8 GB RAM 256 GB MacBook Air M1 alınır mı sizce?
Fiyata magic mouse 2 Apple USB-C to USB adaptör ve kumaş kılıf da dahil.
Arkadaşıma güveniyorum çok yakın bir arkadaşım. 8 GB RAM ne kadar süre sonra sıkıntı çıkarır? Günlük kullanım ve okul için düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Günlük kullanım için sıkıntı çıkarmaz. Okulda da ne yapacağına bağlı.
Alırken Sarj Döngüsüne bakmayı da unutma sakın.

Office programları ve kodlama diyebilirim.

Air m1 kadar uzun ömürlü aynı zamanda hızlı aynı zamanda soğuk ve hafif bir öneriniz var mı?
şuan yapacak olduğunuz işlemler için yeterli görüyorsan alabilirsin. ama 8 ram 256 ssd 15k için bi tık fazla bana göre uzun ömürlülükte zor ama https://www.hepsiburada.com/acer-sw...ilir-bilgisayar-nx-au2ey-002-p-HBCV00000NPPGQ ben olsam bunu alırdım. tabi bence m1 ile 5800u yu bi karşılaştır çünkü düşük güç tüketen bir işlemci hangisi daha iyi bilmiyorum. sayısal verilerde acer daha iyi gibi . sonuçta apple mac lerde sonradan ram ssd yükseltme vs olmuyor. ileride yetersiz gelebilir diye düşünüyorum

Bakacağım teşekkür ederim

M1 Air kullanıyorum 8 GB kesinlikle başka bilgisayarlara bakmanı önermem aynı segmente 16 GB olan cihazları bile geçiyor üstüne bunu çok az batarya kullanarak yapıyor. (Ultrabook) Xcode kullanıyorum, Visual Studio Code kullanıyorum, Final cut kullanıyorum, Logic Pro X kullanıyorum hiç sıkntı yaşamadım. Alabiliyorsan 16 GB bellekli modeli al ama 8 GB bellekde üzmez bütçen azsa.

Dediğim gibi aynı segmentek biligsayarlardan çok daha öndeler hem hız hem de batarya kullanımı olarak.

Teşekkür ederim.

Hocam merhaba editörler için uygun mu (gazetecilik) günlük kullanım da ağırlıklı Safari Chrome da kullanacağız yorumunuz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…