E eutrias Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 597 Çözümler 1 14 Temmuz 2025 #11 DaisakuKuze dedi: Saganetwork veya Keyubu. Genişletmek için tıkla... keyubunun 7gb versiyonu yeterli mi sizce ?
DaisakuKuze dedi: Saganetwork veya Keyubu. Genişletmek için tıkla... keyubunun 7gb versiyonu yeterli mi sizce ?
amoravis34 Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #12 DaisakuKuze dedi: Saganetwork veya Keyubu. Genişletmek için tıkla... Saganetworku bilmiyorum zamanında ondada şikayetler vardı. Geçen yıl Keyubu kötüydü şimdi toparlamış arkadaşlarım oradan alıyor.
DaisakuKuze dedi: Saganetwork veya Keyubu. Genişletmek için tıkla... Saganetworku bilmiyorum zamanında ondada şikayetler vardı. Geçen yıl Keyubu kötüydü şimdi toparlamış arkadaşlarım oradan alıyor.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.899 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #13 eutrias dedi: Keyubu'nun 7GB versiyonu yeterli mi sizce? Genişletmek için tıkla... Aldıktan sonra yeterli olmazsa upgrade yapabiliyorsunuz. Mod paketini oynamadığım için yetip yetmeyeceğini bilmiyorum. amoravis34 dedi: Saganetworku bilmiyorum zamanında onda da şikayetler vardı. Geçen yıl Keyubu kötüydü şimdi toparlamış arkadaşlarım oradan alıyor. Genişletmek için tıkla... İkisinden de satın alım yaptım ikisinde de sorun yaşamadım. Son düzenleme: 14 Temmuz 2025
eutrias dedi: Keyubu'nun 7GB versiyonu yeterli mi sizce? Genişletmek için tıkla... Aldıktan sonra yeterli olmazsa upgrade yapabiliyorsunuz. Mod paketini oynamadığım için yetip yetmeyeceğini bilmiyorum. amoravis34 dedi: Saganetworku bilmiyorum zamanında onda da şikayetler vardı. Geçen yıl Keyubu kötüydü şimdi toparlamış arkadaşlarım oradan alıyor. Genişletmek için tıkla... İkisinden de satın alım yaptım ikisinde de sorun yaşamadım.
amoravis34 Femtopat Katılım 16 Haziran 2025 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2025 #14 DaisakuKuze dedi: Aldıktan sonra yeterli olmazsa upgrade yapabiliyorsunuz. Mod paketini oynamadığım için yetip yetmeyeceğini bilmiyorum. İkisinden de satın alım yaptım ikisinde de sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam Keyubu DDoS problemleri yaşıyordu.
DaisakuKuze dedi: Aldıktan sonra yeterli olmazsa upgrade yapabiliyorsunuz. Mod paketini oynamadığım için yetip yetmeyeceğini bilmiyorum. İkisinden de satın alım yaptım ikisinde de sorun yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam Keyubu DDoS problemleri yaşıyordu.