beratasd01 Kilopat Katılım 13 Şubat 2015 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #1 Bu bir sorun yaratır mı veya ne ifade ediyor? Dosya Ekleri a.png 61,4 KB · Görüntüleme: 370 Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ocak 2021
UmutAKSOY Hectopat Katılım 30 Haziran 2019 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #2 Bence arkada çalıştırdığın uygulamalardan olabilir. Ancak Windows 7 den itibaren ram kullanımı tehlike teşkil etmemektedir diye biliyorum bir sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum.
Bence arkada çalıştırdığın uygulamalardan olabilir. Ancak Windows 7 den itibaren ram kullanımı tehlike teşkil etmemektedir diye biliyorum bir sıkıntı yaşamazsın diye düşünüyorum.
Zampiri Picopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #4 ÃnbelleÄe Alınan Veri (Cache) Nedir ve Saklamalı mı veya Temizle miyiz? Farkında olup olmadıÄınızdan emin deÄilsiniz, ancak bir uygulamayı açmak veya bir web sitesini ilk kez ziyaret etmek biraz zaman alabilir. medium.com Kullanılmak için hazırda bekletilen bellek miktarı. beratasd01 dedi: Bu bir sorun yaratır mı veya ne ifade ediyor? Genişletmek için tıkla... Bir sorun teşkil etmez böyle olması.
ÃnbelleÄe Alınan Veri (Cache) Nedir ve Saklamalı mı veya Temizle miyiz? Farkında olup olmadıÄınızdan emin deÄilsiniz, ancak bir uygulamayı açmak veya bir web sitesini ilk kez ziyaret etmek biraz zaman alabilir. medium.com Kullanılmak için hazırda bekletilen bellek miktarı. beratasd01 dedi: Bu bir sorun yaratır mı veya ne ifade ediyor? Genişletmek için tıkla... Bir sorun teşkil etmez böyle olması.
beratasd01 Kilopat Katılım 13 Şubat 2015 Mesajlar 131 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2021 #5 Teşekkürler