Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 28 Kasım 2020 #11 Beyler RAM'de sıkıntı yok, şuan Neo Forza buldum, o nasıl sizce, soğutuculu hem de. Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
Beyler RAM'de sıkıntı yok, şuan Neo Forza buldum, o nasıl sizce, soğutuculu hem de. Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 28 Kasım 2020 #12 Taylor Swift Fan Cl dedi: Beyler RAM'de sıkıntı yok, şu an Neo Forza buldum, o nasıl sizce, soğutuculu hem de. Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Hocam iade hakkı varsa alın. Uyumsuzluk çıkarsa geri gönderirsiniz en kötü.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Beyler RAM'de sıkıntı yok, şu an Neo Forza buldum, o nasıl sizce, soğutuculu hem de. Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11 Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. www.n11.com Genişletmek için tıkla... Hocam iade hakkı varsa alın. Uyumsuzluk çıkarsa geri gönderirsiniz en kötü.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 28 Kasım 2020 #13 TeknoHe dedi: Hocam iade hakkı varsa alın. Uyumsuzluk çıkarsa geri gönderirsiniz en kötü. Genişletmek için tıkla... Neye dikkat etmeliyim uyumluluk için? Param olsa keşke ama yok :/.
TeknoHe dedi: Hocam iade hakkı varsa alın. Uyumsuzluk çıkarsa geri gönderirsiniz en kötü. Genişletmek için tıkla... Neye dikkat etmeliyim uyumluluk için? Param olsa keşke ama yok :/.
TeknoHe Decipat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 1.513 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Monitörün karşısında sosyalde geziyor. 28 Kasım 2020 #14 Taylor Swift Fan Cl dedi: Neye dikkat etmeliyim uyumluluk için? Param olsa keşke ama yok :/. Genişletmek için tıkla... Değerler aynı ama küçük bir ihtimal var. Haklısınız bayağı pahalıymış
Taylor Swift Fan Cl dedi: Neye dikkat etmeliyim uyumluluk için? Param olsa keşke ama yok :/. Genişletmek için tıkla... Değerler aynı ama küçük bir ihtimal var. Haklısınız bayağı pahalıymış
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Kasım 2020 #15 Taylor Swift Fan Cl dedi: Neye dikkat etmeliyim uyumluluk için? Param olsa keşke ama yok :/. Genişletmek için tıkla... Artık anakartlar eskisi gibi değil. Kendim farklı CL değerinde aynı frekansta RAM'ler kullanıyorum. Attığın NeoForza RAM üzmez. Zaten tesadüf, zaten olan RAM ile CL ve MHz değerleri aynı. %100 garanti veremem ama %98 diyebilirim.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Neye dikkat etmeliyim uyumluluk için? Param olsa keşke ama yok :/. Genişletmek için tıkla... Artık anakartlar eskisi gibi değil. Kendim farklı CL değerinde aynı frekansta RAM'ler kullanıyorum. Attığın NeoForza RAM üzmez. Zaten tesadüf, zaten olan RAM ile CL ve MHz değerleri aynı. %100 garanti veremem ama %98 diyebilirim.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.223 Çözümler 9 Yer Balıkesir 28 Kasım 2020 #16 Samotne Ciasteczka dedi: Artık anakartlar eskisi gibi değil. Kendim farklı CL değerinde aynı frekansta RAM'ler kullanıyorum. Attığın NeoForza RAM üzmez. Zaten tesadüf, zaten olan RAM ile CL ve MHz değerleri aynı. %100 garanti veremem ama %98 diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, NeoForza sipariş vereceğim o zaman, teşekkürler herkese.
Samotne Ciasteczka dedi: Artık anakartlar eskisi gibi değil. Kendim farklı CL değerinde aynı frekansta RAM'ler kullanıyorum. Attığın NeoForza RAM üzmez. Zaten tesadüf, zaten olan RAM ile CL ve MHz değerleri aynı. %100 garanti veremem ama %98 diyebilirim. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim, NeoForza sipariş vereceğim o zaman, teşekkürler herkese.
3 380183 Hectopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 145 28 Kasım 2020 #17 Samotne Ciasteczka dedi: Artık anakartlar eskisi gibi değil. Kendim farklı CL değerinde aynı frekansta RAM'ler kullanıyorum. Attığın Neo Forza RAM üzmez. Zaten tesadüf, zaten olan RAM ile CL ve MHz değerleri aynı. %100 garanti veremem ama %98 diyebilirim. Genişletmek için tıkla... CL değerleri aynı değil.
Samotne Ciasteczka dedi: Artık anakartlar eskisi gibi değil. Kendim farklı CL değerinde aynı frekansta RAM'ler kullanıyorum. Attığın Neo Forza RAM üzmez. Zaten tesadüf, zaten olan RAM ile CL ve MHz değerleri aynı. %100 garanti veremem ama %98 diyebilirim. Genişletmek için tıkla... CL değerleri aynı değil.
kassandra13 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 2.075 Çözümler 5 28 Kasım 2020 #18 Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 Ram CMK8GX4M1D3000C16 Fiyatı - Trendyol Corsair 8gb Vengeance Lpx Siyah 3000mhz Cl16 Ddr4 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com CL değeri kaç bilmiyorum kendim bunu kullanıyorum. 1-2 hafta önce QP Bilişimden aldım 2 günde geldi. 282 TL'ye satan satıcı da güvenilir görünüyor.
Corsair Vengeance LPX 8GB 3000MHz DDR4 Ram CMK8GX4M1D3000C16 Fiyatı - Trendyol Corsair 8gb Vengeance Lpx Siyah 3000mhz Cl16 Ddr4 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com CL değeri kaç bilmiyorum kendim bunu kullanıyorum. 1-2 hafta önce QP Bilişimden aldım 2 günde geldi. 282 TL'ye satan satıcı da güvenilir görünüyor.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 28 Kasım 2020 #19 380183 dedi: CL değerleri aynı değil. Genişletmek için tıkla... Evet değilmiş. Benim attığım Apacer Panther alınabilir o zaman. O hem CL16, hem pek fiyat farkı yok.
380183 dedi: CL değerleri aynı değil. Genişletmek için tıkla... Evet değilmiş. Benim attığım Apacer Panther alınabilir o zaman. O hem CL16, hem pek fiyat farkı yok.
6kaps9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2018 Mesajlar 2.929 Çözümler 8 28 Kasım 2020 #20 Adata XPG D30'ya da Corsair Vengeance LPX alabilirsin arastirdigim kadariyla MHz ve CL degerleri ayni buyuk ihtimal sorun cikmaz
Adata XPG D30'ya da Corsair Vengeance LPX alabilirsin arastirdigim kadariyla MHz ve CL degerleri ayni buyuk ihtimal sorun cikmaz