8 GB RAM önerisi

Luna and Clara

Picopat
Daha fazla  
Merhabalar, sayın Technopat kullanıcıları. Bir RAM almak istiyorum 8 GB'lık. Fakat uygun bir RAM bulamıyorum. Önerileriniz var mı?

Sistem nedir? Ve bütçe?
Bütçe kendi 600 liram var onu kullanmak istiyorum . Sistem tam hatırlamasamda şöyle bir işlemcisini vs vereyim

İşlemci -Intel Core i3 10100 Soket 1200 10. Nesil 3.6GHz 6MB Önbellek 14nm İşlemci

Ekran Kartı- Asus TUF GeForce GTX 1650 Super OC Gaming 4GB 128Bit GDDR6 PCI-E 3.0 Ekran Kartı (TUF-GTX1650S-O4G-GAMING)

(Technopat'ın 5 dakika içinde cevap verme süresi yüzünden cevap veremedim :D )

Bütçe kendi 600 liram var onu kullanmak istiyorum. Sistem tam hatırlamasamda şöyle bir işlemcisini vs vereyim.

İşlemci -Intel Core i3 10100 Soket 1200 10. nesil 3.6GHz 6MB önbellek 14nm işlemci.

Ekran kartı- ASUS TUF GeForce GTX 1650 Super OC Gaming 4 GB 128Bit GDDR6 PCI-e 3.0 ekran kartı (TUF-GTX1650S-O4G-Gaming)

(Technopat'ın 5 dakika içinde cevap verme süresi yüzünden cevap veremedim :D )

O kadar iyi ve güncel bir PC de Windows 7 neyse konuya dönelim CPU Z indirip spd kısmını atın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı