8 GB RAM önerisi

£ren Kaya

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrencilik
Son düzenleme:
Sendekinin aynısından alman en iyisi olur. Aynısını alamıyorsan en azından aynı hızda ve gecikmede almaya çalış 3000 16 ile 3200 16 gibi değil 3000 16 3000 16 gibi. LPX pek iyi bi model değil eskiden beri sevmediğim uzak durduğum bi bellektir, hem görüntüsü kötü hem de içindeki çip ucu ucuna 3200 16 verecek şekilde koyulmuş çıkabiliyor. Tek gerçek artısı boyu kısa olduğu için bazı soğutucularla rahat kullanılabiliyor o kadar.

Bu olabilir.

Gayet alınabilir. Etrafımdaki ben dahil neredeyse herkes bu seri RAM'lerden kullanıyor.

Hocam uyumsuz çalışır ondan dolayı yoksa tabii alınır.

Gayet alınabilir. Etrafımdaki ben dahil neredeyse herkes bu seri RAM'lerden kullanıyor.

Hocam ben bu modeli 3 yıldır kullanıyorum ve şu ana kadar hiçbir sıkıntısını görmedim. Neden alınmaz olduğunu açıklayabilir misiniz?

Çipleri kötü. 1MHz bile OC yapılamıyor. Daha iyi alternatifler varken yanından geçilmez. Konu sahibinin elindeki RAM gayet iyi, 2. Elde aynısından bulabilirse alınabilir.

Sarı sitede birkaç ilan var. 450-650 arası size uygun olanı alabilirsiniz.

Bu olabilir.

Hocam uyumsuz çalışır ondan dolayı yoksa tabii alınır.

Bu model ilgimi çekti ama uyum konusunda bir sorun yaşamam değil mi? Pek anlamıyorum bu işlerden ama.

Bu model ilgimi çekti ama uyum konusunda bir sorun yaşamam değil mi? Pek anlamıyorum bu işlerden ama.

Hocam şimdi sendeki ürün Crucial olduğundan içindeki çip Micron E Die falandır E değilse bile Micron'dur. Hikvision çipini bilmiyom ama böyle RAM'lerde genellikle Samsung C Die bulunur yani Crucial sahibi birinin yeni RAM alırken en iyi yapacağı şey aynısından almaktır Ballistix varsa Ballistix, Basic varsa Basic.

Yine de istersen Hikvision alıp deneyebilirsin çalışırsa çift kanal çalışır yoksa çalışmaz zaten iade edersin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı