shicevold Centipat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #1 RAM 8 İşlemci intel core i5 Bilgisayarıma sıfırlasam, format atsam da aynı bilgisayarın RAM'ı 8 ama hep 7.84 kullanılıyor diyor. Konuyu taslakta bırakmısım başlık için üzgünüm.
Bilgisayarıma sıfırlasam, format atsam da aynı bilgisayarın RAM'ı 8 ama hep 7.84 kullanılıyor diyor. Konuyu taslakta bırakmısım başlık için üzgünüm.
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.216 Çözümler 86 19 Şubat 2024 #2 IGPU'yla kullaniyorsun normal.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.772 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #3 Normal ama 8 GB RAM yetersiz.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.681 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #4 shicevold dedi: Bilgisayarıma sıfırlasam, format atsam da aynı bilgisayarın RAM'ı 8 ama hep 7.84 kullanılıyor diyor. Eki Görüntüle 2120629 Konuyu taslakta bırakmısım başlık için üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Kalan kısım bilgisayar kendi için ayırıyor diye biliyorum. Büyük bir sorun olmaz diye biliyorum. Haluk Albayrak dedi: Normal ama 8 GB RAM yetersiz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız bende değiştirdim aşırı fark ediyor.
shicevold dedi: Bilgisayarıma sıfırlasam, format atsam da aynı bilgisayarın RAM'ı 8 ama hep 7.84 kullanılıyor diyor. Eki Görüntüle 2120629 Konuyu taslakta bırakmısım başlık için üzgünüm. Genişletmek için tıkla... Kalan kısım bilgisayar kendi için ayırıyor diye biliyorum. Büyük bir sorun olmaz diye biliyorum. Haluk Albayrak dedi: Normal ama 8 GB RAM yetersiz. Genişletmek için tıkla... Haklısınız bende değiştirdim aşırı fark ediyor.
shicevold Centipat Katılım 15 Şubat 2024 Mesajlar 146 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #5 Hououin Kyouma dedi: IGPU'yla kullaniyorsun normal. Genişletmek için tıkla... nasıl ayarlıyabilirim Haluk Albayrak dedi: Normal ama 8 GB RAM yetersiz. Genişletmek için tıkla... çok fazla oyun oynamıyorum daha çok geliştirici oldugum için bot dosyaları vb var onlarıda 512mb olarak seçiyorum işim bittiğindede sliyorum bana 8 ram rahat geliyor
Hououin Kyouma dedi: IGPU'yla kullaniyorsun normal. Genişletmek için tıkla... nasıl ayarlıyabilirim Haluk Albayrak dedi: Normal ama 8 GB RAM yetersiz. Genişletmek için tıkla... çok fazla oyun oynamıyorum daha çok geliştirici oldugum için bot dosyaları vb var onlarıda 512mb olarak seçiyorum işim bittiğindede sliyorum bana 8 ram rahat geliyor