Mysterious123 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 129 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #1 Sistem özelliklerim: 8 GB RAM. 2.0 GHz-4 çekirdek işlemci. İntel core i3 Paylaşımlı ekran kartı. intel HD graphics 520 Depolama türü: SSD. samsung 870 evo Son düzenleme: 11 Haziran 2021
Sistem özelliklerim: 8 GB RAM. 2.0 GHz-4 çekirdek işlemci. İntel core i3 Paylaşımlı ekran kartı. intel HD graphics 520 Depolama türü: SSD. samsung 870 evo
AliEfeDastemir Hectopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 229 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #2 İşlemci belirt.
Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.766 Çözümler 4 11 Haziran 2021 #3 Ekran kartı işlemcinin ki mi?
XboxUser Decipat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.032 Çözümler 8 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #4 4 çekirdek işlemci ama hangi işlemci? Paylaşımlı ekran kartı ama hangi ekran kartı?
A Asynn Femtopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 473 Makaleler 2 Çözümler 6 11 Haziran 2021 #5 Ekran kartı ve işlemcinin marka ile modeli belli bile değil, bu bilgeler ile ne yapmamızı bekliyorsun hocam?
Ekran kartı ve işlemcinin marka ile modeli belli bile değil, bu bilgeler ile ne yapmamızı bekliyorsun hocam?
Suphelia Kilopat Katılım 23 Mart 2019 Mesajlar 875 Çözümler 4 11 Haziran 2021 #6 Mysterious123 dedi: Sistem özelliklerim: 8 GB RAM. 2.0 GHz-4 çekirdek işlemci. Paylaşımlı ekran kartı. Depolama türü: SSD. Gerçekten bilen biri cevap verirse sevinirim Genişletmek için tıkla... Dostum sen sistemini bilmiyorsun ki. Birde bilen biri cevap versin demişsin. .d
Mysterious123 dedi: Sistem özelliklerim: 8 GB RAM. 2.0 GHz-4 çekirdek işlemci. Paylaşımlı ekran kartı. Depolama türü: SSD. Gerçekten bilen biri cevap verirse sevinirim Genişletmek için tıkla... Dostum sen sistemini bilmiyorsun ki. Birde bilen biri cevap versin demişsin. .d
Marmelatseven Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 2.455 Çözümler 2 11 Haziran 2021 #7 Mysterious123 dedi: Sistem özelliklerim: 8 GB RAM. 2.0 GHz-4 çekirdek işlemci. Paylaşımlı ekran kartı. Depolama türü: SSD. Gerçekten bilen biri cevap verirse sevinirim Genişletmek için tıkla... Hocam işlemcinizi belirtirseniz iyi olur ama size şunu söyleyeyim paylaşımlı ekran kartları genelde çok performanslı olmuyor.
Mysterious123 dedi: Sistem özelliklerim: 8 GB RAM. 2.0 GHz-4 çekirdek işlemci. Paylaşımlı ekran kartı. Depolama türü: SSD. Gerçekten bilen biri cevap verirse sevinirim Genişletmek için tıkla... Hocam işlemcinizi belirtirseniz iyi olur ama size şunu söyleyeyim paylaşımlı ekran kartları genelde çok performanslı olmuyor.
Mysterious123 Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 129 Yer Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #8 N Suphelia dedi: Dostum sen sistemini bilmiyorsun ki. Bir de bilen biri cevap versin demişsin. D Genişletmek için tıkla... Bilen biri derken yani yanlış anlaşılmasın size cahil demiyorum. Bazen tahmini cevap yazan var onlar için dedim
N Suphelia dedi: Dostum sen sistemini bilmiyorsun ki. Bir de bilen biri cevap versin demişsin. D Genişletmek için tıkla... Bilen biri derken yani yanlış anlaşılmasın size cahil demiyorum. Bazen tahmini cevap yazan var onlar için dedim
H HataVerenGuncelleme Hectopat Katılım 27 Şubat 2020 Mesajlar 1.437 Çözümler 1 Yer EV 11 Haziran 2021 #9 Mysterious123 dedi: N Bilen biri derken yani yanlış anlaşılmasın size cahil demiyorum. Bazen tahmini cevap yazan var onlar için dedim Genişletmek için tıkla... Tahmini sisteme tahmini cevap gelir.
Mysterious123 dedi: N Bilen biri derken yani yanlış anlaşılmasın size cahil demiyorum. Bazen tahmini cevap yazan var onlar için dedim Genişletmek için tıkla... Tahmini sisteme tahmini cevap gelir.
Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.766 Çözümler 4 11 Haziran 2021 #10 Mysterious123 dedi: N Bilen biri derken yani yanlış anlaşılmasın size cahil demiyorum. Bazen tahmini cevap yazan var onlar için dedim Genişletmek için tıkla... Kanka buna cevap yazacağına işlemcini yazarsan yardımcı olabiliriz.
Mysterious123 dedi: N Bilen biri derken yani yanlış anlaşılmasın size cahil demiyorum. Bazen tahmini cevap yazan var onlar için dedim Genişletmek için tıkla... Kanka buna cevap yazacağına işlemcini yazarsan yardımcı olabiliriz.