8 GB olan RAM'imin aynısından bir tane daha aldım. Slotun ici biraz tozluydu ve oturmuyordu tozları temizledim fakat hala yerine oturmuyor. Sizce slotta mı bir sıkıntı var yoksa RAM'de mi? Arkası oturunca önü önü oturtunca arkası havada kalıyor bir kere tam oturur gibi oldu onda da ekran gelmedi. Slot bozulduysa nasıl anlayabilirim?
Görmeyi gerektiren bir soru olmuş eğer ramin doğru olduğuna yüzde yüz eminseniz önce bilgisayarın fişini çekin daha sonra açma tuşuna bi 30 saniye kadar basılı tutup kalan elektriği boşaltın daha sonra iletken olmayan kürdan benzeri bir şeyle slotun içini temizlemeye çalışın.
Görmeyi gerektiren bir soru olmuş eğer RAM'in doğru olduğuna yüzde yüz eminseniz önce bilgisayarın fişini çekin daha sonra açma tuşuna bir 30 saniye kadar basılı tutup kalan elektriği boşaltın daha sonra iletken olmayan kürdan benzeri bir şeyle slotun içini temizlemeye çalışın.
O zaman bir yerde bir yamukluk vardır onu tespit etmek lazım slotu ve rami göremediğim için bir şey diyemiyorum. Işıkla dikkatli bir şekilde bakın bir yerde yamukluk olabilir. Eşit bir şekilde ittirin yani önce üst alt değil de düz eşit şekilde.
O zaman bir yerde bir yamukluk vardır onu tespit etmek lazım slotu ve RAM'i göremediğim için bir şey diyemiyorum. Işıkla dikkatli bir şekilde bakın bir yerde yamukluk olabilir. Eşit bir şekilde ittirin yani önce üst alt değil de düz eşit şekilde.
8 GB olan RAM'imin aynısından bir tane daha aldım. Slotun ici biraz tozluydu ve oturmuyordu tozları temizledim fakat hala yerine oturmuyor. Sizce slotta mı bir sıkıntı var yoksa RAM'de mi? Arkası oturunca önü önü oturtunca arkası havada kalıyor bir kere tam oturur gibi oldu onda da ekran gelmedi. Slot bozulduysa nasıl anlayabilirim?