Yukarıda belirttiğim gibi sistemime 8 GB RAM ilavesi yaptım ve bariz bir şekilde yavaşladı. RAM'lerin uyuşmazlığı vardır diye yeni aldığım RAM'i tek başına taktım sorun yine devam etti. Eski 8 GB RAM tek takılıyken bir sorun olmuyor.
Yeni 8 GB RAM'in MHz değeri düşükse ve eski RAM'in MHz değeri yüksekse ikisi bir arada takıldığında düşük olanın frekansında çalışacaktır. Tek taktığınızda zaten düşük frekansta çalışır. MHz değerlerinde bir sorun olmadığına emin misin?
Yeni 8 GB RAM'in MHz değeri düşükse ve eski RAM'in MHz değeri yüksekse ikisi bir arada takıldığında düşük olanın frekansında çalışacaktır. Tek taktığınızda zaten düşük frekansta çalışır. MHz değerlerinde bir sorun olmadığına emin misin?
Hocam malesef bilgim yok. Eğer iade edebiliyorsanız edin ve eski RAM'in tamamen aynı modelini alın derim ben. Emin değilim ama bence MHz uyuşmazlığı yüzünden kaynaklanıyor.
Hocam maalesef bilgim yok. Eğer iade edebiliyorsanız edin ve eski RAM'in tamamen aynı modelini alın derim ben. Emin değilim ama bence MHz uyuşmazlığı yüzünden kaynaklanıyor.