Korkutt Kilopat Katılım 27 Ocak 2016 Mesajlar 117 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2020 #1 Yukarıda belirttiğim gibi sistemime 8 GB RAM ilavesi yaptım ve bariz bir şekilde yavaşladı. RAM'lerin uyuşmazlığı vardır diye yeni aldığım RAM'i tek başına taktım sorun yine devam etti. Eski 8 GB RAM tek takılıyken bir sorun olmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 15 Haziran 2020
Yukarıda belirttiğim gibi sistemime 8 GB RAM ilavesi yaptım ve bariz bir şekilde yavaşladı. RAM'lerin uyuşmazlığı vardır diye yeni aldığım RAM'i tek başına taktım sorun yine devam etti. Eski 8 GB RAM tek takılıyken bir sorun olmuyor.
Marked One Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2019 Mesajlar 2.451 Makaleler 1 Çözümler 19 Yer Pripyat 15 Haziran 2020 #11 Silinen üye dedi: Memtest yaptım 8 saat tek bir hata bile vermedi RAM'lerde sorunsuz çalışıyor. Bir yolunu bulamazsam değiştirmeye gideceğim. Genişletmek için tıkla... 24 saat geçtikten sonra konuyu öne çıkarabilirsiniz hocam. RAM hakkında bilgisi olan birisi gelir belki. Memtest'te bile hata vermemesi çok ilginç. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Memtest yaptım 8 saat tek bir hata bile vermedi RAM'lerde sorunsuz çalışıyor. Bir yolunu bulamazsam değiştirmeye gideceğim. Genişletmek için tıkla... 24 saat geçtikten sonra konuyu öne çıkarabilirsiniz hocam. RAM hakkında bilgisi olan birisi gelir belki. Memtest'te bile hata vermemesi çok ilginç.