boraersyy Decapat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #1 Bugün gelen RAM'im 4 GB ve bilgisayarımda 4 GB var. İkisini aynı anda taktım fakat tek kanal çalışıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Dosya Ekleri 1607368095830.png 9,2 KB · Görüntüleme: 98 1607368103008.png 28,7 KB · Görüntüleme: 90
Bugün gelen RAM'im 4 GB ve bilgisayarımda 4 GB var. İkisini aynı anda taktım fakat tek kanal çalışıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Çözüm rohatbaba123 8 Aralık 2020 boraersyy dedi: Dostum yardımın için teşekkürler şu anda sıkıntısız kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
boraersyy dedi: Dostum yardımın için teşekkürler şu anda sıkıntısız kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 7 Aralık 2020 #2 RAM'lerin ucundaki sarı bölümleri silgi ile silip tekrar dener misiniz? Artı 0 Eksi
SapkaliPikacu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 7 Aralık 2020 #3 Anakart modeliniz nedir? Kullandığınız RAM marka model detayını verir misiniz? Artı 0 Eksi
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.938 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 7 Aralık 2020 #4 Anakartınız çift slot mu? Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.032 Makaleler 1 Çözümler 27 7 Aralık 2020 #5 Dört yuva varsa aynı renk yuvalara takmayı dener misiniz? Olabilir öyle. Artı 0 Eksi
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.684 Makaleler 3 Çözümler 88 7 Aralık 2020 #6 Bu tek kanalda çalışan 8 GB RAM değil. Tek kanal 4 GB gözüküyor. Yani RAM'lerden birisi şu an çalışmıyor. Düzgün taktığınıza emin olun. İyi oturmamış veya iletken uçları kirli olabilir. Artı 0 Eksi
Bu tek kanalda çalışan 8 GB RAM değil. Tek kanal 4 GB gözüküyor. Yani RAM'lerden birisi şu an çalışmıyor. Düzgün taktığınıza emin olun. İyi oturmamış veya iletken uçları kirli olabilir.
KS KS boraersyy Decapat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #7 Evet Dryus dedi: Anakartınız çift slot mu? Genişletmek için tıkla... Ali Pınar dedi: RAM'lerin ucundaki sarı bölümleri silgi ile silip tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Zarar görmez mi? kaiser soze dedi: Bu tek kanalda çalışan 8 GB RAM değil. Tek kanal 4 GB gözüküyor. Yani RAM'lerden birisi şu an çalışmıyor. Düzgün taktığınıza emin olun. Genişletmek için tıkla... Tak diye ses gelmesi lazım değil mi? Artı 0 Eksi
Evet Dryus dedi: Anakartınız çift slot mu? Genişletmek için tıkla... Ali Pınar dedi: RAM'lerin ucundaki sarı bölümleri silgi ile silip tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Zarar görmez mi? kaiser soze dedi: Bu tek kanalda çalışan 8 GB RAM değil. Tek kanal 4 GB gözüküyor. Yani RAM'lerden birisi şu an çalışmıyor. Düzgün taktığınıza emin olun. Genişletmek için tıkla... Tak diye ses gelmesi lazım değil mi?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 7 Aralık 2020 #8 boraersyy dedi: Evet Zarar görmez mi? Genişletmek için tıkla... Görmez, hafifçe silin. Ayrıca toplam dört slot varsa 1-3 ya da 2-4 şeklinde takmanız gerektiğiniz biliyorsunuzdur umarım. Artı 0 Eksi
boraersyy dedi: Evet Zarar görmez mi? Genişletmek için tıkla... Görmez, hafifçe silin. Ayrıca toplam dört slot varsa 1-3 ya da 2-4 şeklinde takmanız gerektiğiniz biliyorsunuzdur umarım.
KS KS boraersyy Decapat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #9 SapkaliPikacu dedi: Anakart modeliniz nedir? Kullandığınız RAM marka model detayını verir misiniz? Genişletmek için tıkla... h110 Ali Pınar dedi: Görmez, hafifçe silin. Ayrıca toplam dört slot varsa 1-3'ya da 2-4 şeklinde takmanız gerektiğiniz biliyorsunuzdur umarım. Genişletmek için tıkla... Çift slot yerlerini değiştirip deneyebilirim. Artı 0 Eksi
SapkaliPikacu dedi: Anakart modeliniz nedir? Kullandığınız RAM marka model detayını verir misiniz? Genişletmek için tıkla... h110 Ali Pınar dedi: Görmez, hafifçe silin. Ayrıca toplam dört slot varsa 1-3'ya da 2-4 şeklinde takmanız gerektiğiniz biliyorsunuzdur umarım. Genişletmek için tıkla... Çift slot yerlerini değiştirip deneyebilirim.
realmoonlight Kilopat Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 7 Aralık 2020 #10 boraersyy dedi: Zarar görmez mi? Tak diye ses gelmesi lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Evet Artı 0 Eksi
boraersyy dedi: Zarar görmez mi? Tak diye ses gelmesi lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Evet