boraersyy Decapat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #1 Bugün gelen RAM'im 4 GB ve bilgisayarımda 4 GB var. İkisini aynı anda taktım fakat tek kanal çalışıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum. Dosya Ekleri 1607368095830.png 9,2 KB · Görüntüleme: 99 1607368103008.png 28,7 KB · Görüntüleme: 92
Bugün gelen RAM'im 4 GB ve bilgisayarımda 4 GB var. İkisini aynı anda taktım fakat tek kanal çalışıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Çözüm rohatbaba123 8 Aralık 2020 boraersyy dedi: Dostum yardımın için teşekkürler şu anda sıkıntısız kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
boraersyy dedi: Dostum yardımın için teşekkürler şu anda sıkıntısız kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Çözüm olarak işaretlersen sevinirim.
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 7 Aralık 2020 #2 RAM'lerin ucundaki sarı bölümleri silgi ile silip tekrar dener misiniz? Artı 0 Eksi
SapkaliPikacu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ekim 2019 Mesajlar 1.492 Çözümler 5 7 Aralık 2020 #3 Anakart modeliniz nedir? Kullandığınız RAM marka model detayını verir misiniz? Artı 0 Eksi
Dryus Gigapat Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2015 Mesajlar 5.944 Makaleler 11 Çözümler 23 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri M1 Macbook Air 16/256GB Cinsiyet Erkek Meslek DevSecOps 7 Aralık 2020 #4 Anakartınız çift slot mu? Artı 0 Eksi
jax teller fanboyu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 1 Çözümler 27 7 Aralık 2020 #5 Dört yuva varsa aynı renk yuvalara takmayı dener misiniz? Olabilir öyle. Artı 0 Eksi
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.715 Makaleler 3 Çözümler 88 7 Aralık 2020 #6 Bu tek kanalda çalışan 8 GB RAM değil. Tek kanal 4 GB gözüküyor. Yani RAM'lerden birisi şu an çalışmıyor. Düzgün taktığınıza emin olun. İyi oturmamış veya iletken uçları kirli olabilir. Artı 0 Eksi
Bu tek kanalda çalışan 8 GB RAM değil. Tek kanal 4 GB gözüküyor. Yani RAM'lerden birisi şu an çalışmıyor. Düzgün taktığınıza emin olun. İyi oturmamış veya iletken uçları kirli olabilir.
KS KS boraersyy Decapat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #7 Evet Dryus dedi: Anakartınız çift slot mu? Genişletmek için tıkla... Ali Pınar dedi: RAM'lerin ucundaki sarı bölümleri silgi ile silip tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Zarar görmez mi? kaiser soze dedi: Bu tek kanalda çalışan 8 GB RAM değil. Tek kanal 4 GB gözüküyor. Yani RAM'lerden birisi şu an çalışmıyor. Düzgün taktığınıza emin olun. Genişletmek için tıkla... Tak diye ses gelmesi lazım değil mi? Artı 0 Eksi
Evet Dryus dedi: Anakartınız çift slot mu? Genişletmek için tıkla... Ali Pınar dedi: RAM'lerin ucundaki sarı bölümleri silgi ile silip tekrar dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Zarar görmez mi? kaiser soze dedi: Bu tek kanalda çalışan 8 GB RAM değil. Tek kanal 4 GB gözüküyor. Yani RAM'lerden birisi şu an çalışmıyor. Düzgün taktığınıza emin olun. Genişletmek için tıkla... Tak diye ses gelmesi lazım değil mi?
A Ali Pınar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 5.084 Makaleler 1 Çözümler 56 7 Aralık 2020 #8 boraersyy dedi: Evet Zarar görmez mi? Genişletmek için tıkla... Görmez, hafifçe silin. Ayrıca toplam dört slot varsa 1-3 ya da 2-4 şeklinde takmanız gerektiğiniz biliyorsunuzdur umarım. Artı 0 Eksi
boraersyy dedi: Evet Zarar görmez mi? Genişletmek için tıkla... Görmez, hafifçe silin. Ayrıca toplam dört slot varsa 1-3 ya da 2-4 şeklinde takmanız gerektiğiniz biliyorsunuzdur umarım.
KS KS boraersyy Decapat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Aralık 2020 #9 SapkaliPikacu dedi: Anakart modeliniz nedir? Kullandığınız RAM marka model detayını verir misiniz? Genişletmek için tıkla... h110 Ali Pınar dedi: Görmez, hafifçe silin. Ayrıca toplam dört slot varsa 1-3'ya da 2-4 şeklinde takmanız gerektiğiniz biliyorsunuzdur umarım. Genişletmek için tıkla... Çift slot yerlerini değiştirip deneyebilirim. Artı 0 Eksi
SapkaliPikacu dedi: Anakart modeliniz nedir? Kullandığınız RAM marka model detayını verir misiniz? Genişletmek için tıkla... h110 Ali Pınar dedi: Görmez, hafifçe silin. Ayrıca toplam dört slot varsa 1-3'ya da 2-4 şeklinde takmanız gerektiğiniz biliyorsunuzdur umarım. Genişletmek için tıkla... Çift slot yerlerini değiştirip deneyebilirim.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 7 Aralık 2020 #10 boraersyy dedi: Zarar görmez mi? Tak diye ses gelmesi lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Evet Artı 0 Eksi
boraersyy dedi: Zarar görmez mi? Tak diye ses gelmesi lazım değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır Evet