8 GB RAM ve 2 GB GPU GTA V performansı

İşletim sistemi
Windows 7

Glank

Hectopat
8 GB RAM 2 GB ekran kartına sahibim işlemcim i7 Windows7 yaklaşık 5 sene önce almıştım sizce düşük veya orta ayarlarda bu oyunu oynama şansım var mı? Oyun adı: GTA 5.

Not: Kesinlikle ısınma gibi bir problemim yok Zalman ZM-NS2000 kullanıyorum üstüne bir de PC'min fan temizliği+termal macun işlemlerini 4 gün önce yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arkadaş neyin kafasında anlayamadım? Adam ı7 diyor ama i7 860'da var. i7 9900K'da var.
Allah aşkına bakın şu işlemciye. Intel® Core™ i7-860 İşlemci (8M Önbellek, 2,80 GHz) Ürün Teknik Özellikleri.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
?
Bu arkadaş neyin kafasında anlayamadım? Adam ı7 diyor ama i7 860'da var. i7 9900K'da var.
Allah aşkına bakın şu işlemciye. Intel® Core™ i7-860 İşlemci (8M Önbellek, 2,80 GHz) Ürün Teknik Özellikleri.
Üslubuna dikkat et arkadaşım kesin oynarsın diye bir şey yazmadım. Büyük ihtimalle dedim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı