8 GB RAM ve 512 GB SSD günlük kullanım için yeterli mi?

Makaleler
49
Oynarsam LoL ve Metin2 oynarım. Verilerimi ise depolarım, Google Drive'a. Çerçöp buluta aktarım. Bu sayede alan da dolmaz. Neyse bunu öylesine söyledim.

Daha alacak nakit yok ama ilerleyen zamanlarda almayı düşünüyorum ileride. Yani laptop önermenize gerek yok. Sadece 8 GB RAM ve 512 SSD kafi mi?

Yer yeterli olur mu? Dediğim gibi yedekleme için bulut kullanıp sonradan bilgisayardan silsem nasıl olur? Tabii ağır dosyaları silerim.

Düşünceniz nedir? İyi sosyaller.

Yıllarca dandik drr 3 8 GB RAM ve 1 TB HDD ile oynadığım oyun kalmadı. Sistemde ki kart 9 yıllık R7 240. kısaca bununla sizin istediğiniz oyunlardan Kat ve kat daha iyisini oynadım. Sizinki ihtiyacınızı fazlasıya yetecektir. SSD olması çok büyük nimet.

Oynarsam LoL ve Metin2 oynarım. Verilerimi ise depolarım, Google Drive'a. Çerçöp buluta aktarım. Bu sayede alan da dolmaz. Neyse bunu öylesine söyledim.

Daha alacak nakit yok ama ilerleyen zamanlarda almayı düşünüyorum ileride. Yani laptop önermenize gerek yok. Sadece 8 GB RAM ve 512 SSD kafi mi?

Yer yeterli olur mu? Dediğim gibi yedekleme için bulut kullanıp sonradan bilgisayardan silsem nasıl olur? Tabii ağır dosyaları silerim.

Düşünceniz nedir? İyi sosyaller.
Depolama konusunda yeterli olur ama 8 GB RAM eğer harici grafik kartı yoksa, yetersiz kalabilir. Çünkü Intel veya AMD I-GPU'ları da normal RAM'den destek alıyor ve iyice tıkanıyor RAM. Normal kullanımda (Film, dizi, office) fazlasıyla yeterli oluyor tabi.

İlla 8 GB alacaksanız, enazından RAM arttırma imkanı olan bir tane alın. İleride bir tane daha takarsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı