8 GB RAM yanına 4 GB RAM takıldığında bir sorun olur mu?

Uristize

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba,

Başlıkta da görebildiğiniz gibi 8 GB RAM'im mevcut. Bilgisayarımı yükseltmek, en azından biraz daha oyunlarda rahatlatmak için 4 GB daha taksam (elimde bu var) en azından bir tık daha iyi sonuç alabilir miyim? Toplam 12 GB RAM'im takılı olacak aynı özelliklerde.

RAM özelliği: 1.5W - 1600MHz.

RAM'in MHz ve soketi uyumluysa sorun olmaz anakartin en fazla kaç GB RAM destekliyor.

RAM yetersizliğinden oluşan performans kaybının önüne geçer, ancak uyumlu 8 GB bir RAM ile Dual channel olarak alacağınız ilave performans farkını veremeyebilir. Gerçi DDR3 bir sistem, güncel AMD işlemcilerdeki kadar ekstra bir katkı sağlamazdı. Yine de tavsiyem bütçenizi zorlayıp ilaveten 8 almanızdan yana.

RAM'in MHz ve soketi uyumluysa sorun olmaz anakartin en fazla kaç GB RAM destekliyor.

Onu hiç bilmiyorum anakartım daha yeni ama büyük bir anakart değil maalesef
Şimdilik ben oyunlarda kasma sorununu yok edebileyim. Örnek oyun Red Dead Redemption Online. Bunda drop ve FPS düşüklüğünü bir tık bile önleyebilirsem yeterli. İleriki zamanda direk 16 GB RAM almayı planlıyorum zaten. Şaunlık 12 GB yeterli olursa olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…