Üzgün Thomas Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar, bilgisayarıma 8 GB RAM almayı düşünüyorum. Yeterli mi?
Birolltopall Kilopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 147 3 Şubat 2021 #2 Kullanım alanına göre değişir. 8 GB RAM kullanan birisi olarak yetersiz olduğunu sık sık hissediyorum.
Kullanım alanına göre değişir. 8 GB RAM kullanan birisi olarak yetersiz olduğunu sık sık hissediyorum.
Kartex Hectopat Katılım 21 Ekim 2019 Mesajlar 421 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #3 Üzgün Thomas dedi: Arkadaşlar, bilgisayarıma 8 GB RAM almayı düşünüyorum. Yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Mevcut ram yok ise ve sistem güzel bir sistem ise 16gb daha iyi olur "bence".
Üzgün Thomas dedi: Arkadaşlar, bilgisayarıma 8 GB RAM almayı düşünüyorum. Yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Mevcut ram yok ise ve sistem güzel bir sistem ise 16gb daha iyi olur "bence".
N nevtugardic Decipat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.609 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #4 Bence bütçe el veriyor ise kesinlikle 16 GB RAM.
Dogus123 Decapat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 545 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #5 Bütçen varsa 2x8 RAM alırsan daha iyi olur ama yok dersen de çok ciddi problem yaşamazsın ileride eline para geçince takarsın bir adet daha
Bütçen varsa 2x8 RAM alırsan daha iyi olur ama yok dersen de çok ciddi problem yaşamazsın ileride eline para geçince takarsın bir adet daha
Jimmy Hopkins Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 906 Makaleler 4 Çözümler 3 Yer Bullworth Academy 3 Şubat 2021 #6 Üzgün Thomas dedi: Arkadaşlar, bilgisayarıma 8 GB RAM almayı düşünüyorum. Yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Tavsiyem sisteminizde en az 16 GB Ram olması.
Üzgün Thomas dedi: Arkadaşlar, bilgisayarıma 8 GB RAM almayı düşünüyorum. Yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Tavsiyem sisteminizde en az 16 GB Ram olması.
ynot Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 353 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #7 Üzgün Thomas dedi: Arkadaşlar, bilgisayarıma 8 GB RAM almayı düşünüyorum. Yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Oyun oynamıyorsan yeterli bence.
Üzgün Thomas dedi: Arkadaşlar, bilgisayarıma 8 GB RAM almayı düşünüyorum. Yeterli mi? Genişletmek için tıkla... Oyun oynamıyorsan yeterli bence.
Üzgün Thomas Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #8 Dogus123 dedi: Bütçen varsa 2x8 RAM alırsan daha iyi olur ama yok dersen de çok ciddi problem yaşamazsın ileride eline para geçince takarsın bir adet daha Genişletmek için tıkla... kralsınız nevtugardic dedi: Bence bütçe el veriyor ise kesinlikle 16 GB RAM. Genişletmek için tıkla...
Dogus123 dedi: Bütçen varsa 2x8 RAM alırsan daha iyi olur ama yok dersen de çok ciddi problem yaşamazsın ileride eline para geçince takarsın bir adet daha Genişletmek için tıkla... kralsınız nevtugardic dedi: Bence bütçe el veriyor ise kesinlikle 16 GB RAM. Genişletmek için tıkla...
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 3 Şubat 2021 #9 Sizi idare edeceğini düşünüyorum. Forza Horizon 4, Red Dead Redemption 2 gibi oyunlarda sorun yaşamadım. YouTube'tan 8 GB RAM ile yapılan test videolarını izlemeni tavsiye ederim.
Sizi idare edeceğini düşünüyorum. Forza Horizon 4, Red Dead Redemption 2 gibi oyunlarda sorun yaşamadım. YouTube'tan 8 GB RAM ile yapılan test videolarını izlemeni tavsiye ederim.
Kartex Hectopat Katılım 21 Ekim 2019 Mesajlar 421 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2021 #10 Üzgün Thomas dedi: kralsınız Genişletmek için tıkla... Bu arada sistem de zaten ram yok ise 2x8 yapmaniz daha iyi olur çift kanal daha iyi performans verir.
Üzgün Thomas dedi: kralsınız Genişletmek için tıkla... Bu arada sistem de zaten ram yok ise 2x8 yapmaniz daha iyi olur çift kanal daha iyi performans verir.