Hiç tahmin etmediğim yerden oldu. Yazılımsal değil donanımsal sıkıntıymış.
Tek tek denediğimde bu RAM'de görüntü vermiyordu. Bakim dedim soğutucusunu çıkarttım bununla karşılaştım. Dolar 15 olmuş yeni RAM de alamam sanırsam. Acaba bu RAM tamir olur mu?
Japon yapıştırıcısı ne alaka buraya. Hem de normalde termal ped olması gerek değil mi? Bildiğim kadarıyla tamir görmedi daha.
BIOS'u varsayılan ayarlara döndürme işlemine sıfırlama diyoruz. BIOS sıfırlamak için farklı dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarda farklı yöntemler mevcut. Yazılımsal yolla sıfırlama: Bu işlem için PC açılırken Del/F2 tuşu ile BIOS'a girilir. Exit sekmesinde Restore Defaults seçeneğinin üstüne...
Hiç tahmin etmediğim yerden oldu. Yazılımsal değil donanımsal sıkıntıymış.
Tek tek denediğimde bu RAM'de görüntü vermiyordu. Bakim dedim soğutucusunu çıkarttım bununla karşılaştım. Dolar 15 olmuş yeni RAM de alamam sanırsam. Acaba bu RAM tamir olur mu?
Japon yapıştırıcısı ne alaka buraya. Hem de normalde termal ped olması gerek değil mi? Bildiğim kadarıyla tamir görmedi daha.
Lehim topları değil o küçük küçük kanallarda kopuk yine de tamir olur mu üzdü
Şu an RAM takık 8 GB gösteriyor kullanılabilir diyor bozuksa niye gösteriyor ki ekran niye veriyor ki?
Kayseri gibi fakir bir şehirde kimse 20.000 vermez diye düşünüyorum ikinci el buldum 4 GB 1600 MHz RAM 150 TL'ye acaba kit gibi çalışırlar mı?
Yahu gözünle kopuk çipi görüyorsun, halen daha bozuksa niye 8 GB görüyor diyorsun. 8 GB görüyor çünkü SPD çipi sağlam 8 GB kullanamıyorsun çünkü DRAM çipi KOPUK!