8 GB RAM'i 8+4 yapmak mantıklı mı?

doğuhanN

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar öncelikle, laptopta 8 GB RAM bulunmakta. 2 adet RAM yuvam var; ben bunu diyorum ki 8+4 yapayım, toplamda 12 GB. Sizce bu ne kadar mantıklı veya yapılmalı mı? Önerileriniz benim için önemli. Ve şuna bakarsanız eğer, 8 GB RAM'den bana kalan 3GB cep harçlığı gibi

Dosya Ekleri

• 1615737452331.png
    67,2 KB · Görüntüleme: 68

Yapamazsın çünkü zaten 2 tane RAM soketinde dolu. Yani 4+4 çift kanal RAM'in var. RAM yükselticeksen 8+8 yapmanı öneririm

8+4 önermiyorum bence 8+8 yapın.

Yapamazsın çünkü zaten 2 tane RAM soketinde dolu. Yani 4+4 çift kanal RAM'in var. RAM yükselticeksen 8+8 yapmanı öneririm.

Bir tanesini kaldırıp 8 eklemeyi düşünüyorum sistemim o kadar fazla iyi değil zaten bilgisayarımı desteklesin yeter.

Bir tanesini kaldırıp 8 eklemeyi düşünüyorum sistemim o kadar fazla iyi değil zaten bilgisayarımı desteklesin yeter.

Sistem iyi değil diyorsunuz eğer dahili GPU kullanmıyorsunuz 8 GB RAM fazlasıyla yeter. RAM'e para yatıracağınıza diğer parçaları yükseltmeni tavsiye ederim.

Sistem iyi değil diyorsunuz eğer dahili GPU kullanmıyorsunuz 8 GB RAM fazlasıyla yeter. RAM'e para yatıracağınıza diğer parçaları yükseltmeni tavsiye ederim.

After Effects, Premiere Pro gibi programlar kullanıyorum render alırken olsun önizleme yaparken olsun 8 GB işime yaramıyor 10 dakikada bitireceğim işi 30 dakikada bitiriyorum.

After Effects, Premiere Pro gibi programlar kullanıyorum render alırken olsun önizleme yaparken olsun 8 GB işime yaramıyor 10 dakikada bitireceğim işi 30 dakikada bitiriyorum.

Hocam işlemciyle alakalı olmasın? İşlemciniz nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…