Bilgilendirme için teşekkür ederim. Bilgisayar özelliklerini üst kısımda yazmıştım. Bu bilgilere göre bu bilgisayarda 6 GB RAM sıkıntı çıkarır mı yani performans düşüşü yaşar mıyım? RAM yükseltmesi yapmalı mıyım sizce?
U serisi işlemciler dahili ekran kartının vramii için RAM'den kullanır ve 2 GB olur bu genellikle normal keşke h serisi ya da 16 GB RAM'li bir laptop alsaydınız.
Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.Apu işlemciler ekran kartı belleğini ram'den karşılar o yüzden 5.95gb kullanılabilir 2gb'lık kısım apu için ayrılıyor.
Bu bilgisayarı normal fiyatından alt bir seviyede almıştım. Yani aldığım fiyattaki bilgisayarların hepsinde harici olmayan sadece dahili laptoplar satılıyordu.Keşke apu olmayan işlemcili bir laptop tercih etseydiniz.
O zaman iyi yapmışsınız eğer ram konusunda oyunlarda sıkıntı yaşadığınızı düşünüyorsanız belki yükseltirsiniz.Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
Bu bilgisayarı normal fiyatından alt bir seviyede almıştım. Yani aldığım fiyattaki bilgisayarların hepsinde harici olmayan sadece dahili laptoplar satılıyordu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.