Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar selamlar. RAM upgrade yaparak 8 GB RAM'e geçtim. Fakat kullanabilir RAM 6.9. bunu nasıl arttırabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Aralık 2020
Arkadaşlar selamlar. RAM upgrade yaparak 8 GB RAM'e geçtim. Fakat kullanabilir RAM 6.9. bunu nasıl arttırabilirim?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 5 Aralık 2020 #2 iGPU kullanıyor olabilir. Bir arıza olduğunu düşünmüyorum. Artı 0 Eksi
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 5 Aralık 2020 #3 Dahili grafik kartınız kullanıyor. Artı 0 Eksi
KS KS Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2020 #4 Kayseri Mantısı dedi: İgpu kullanıyor olabilir. Bir arıza olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Arıza değil hocam zaten. Bunu azaltmak istiyorum en azından 600 MB'ye falan. kcg dedi: Dahili grafik kartınız kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Mesela eskiden 4 GB RAM vardı, 600 MB kullanıyordu. Şimdi yine 600 MB'ye çekebilir miyim onu? Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: İgpu kullanıyor olabilir. Bir arıza olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Arıza değil hocam zaten. Bunu azaltmak istiyorum en azından 600 MB'ye falan. kcg dedi: Dahili grafik kartınız kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Mesela eskiden 4 GB RAM vardı, 600 MB kullanıyordu. Şimdi yine 600 MB'ye çekebilir miyim onu?
Kayseri Mantısı Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Şubat 2017 Mesajlar 11.740 Makaleler 5 Çözümler 163 5 Aralık 2020 #5 Anakartınızın bu özelliği desteklediğini sanmıyorum. Yine de kontrol edin. BIOS ayarlarında olabilir. Cihaz modelini belirtin. Artı 0 Eksi
Anakartınızın bu özelliği desteklediğini sanmıyorum. Yine de kontrol edin. BIOS ayarlarında olabilir. Cihaz modelini belirtin.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 5 Aralık 2020 #6 Xredstyle dedi: Arıza değil hocam zaten. Bunu azaltmak istiyorum en azından 600 MB'ye falan. Mesela eskiden 4 GB RAM vardı, 600 MB kullanıyordu. Şimdi yine 600 MB'ye çekebilir miyim onu? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam. Ben dahili grafik kartını hiçbir işlemde kullanmamama rağmen tamamen deaktif edemiyorum mesela Artı 0 Eksi
Xredstyle dedi: Arıza değil hocam zaten. Bunu azaltmak istiyorum en azından 600 MB'ye falan. Mesela eskiden 4 GB RAM vardı, 600 MB kullanıyordu. Şimdi yine 600 MB'ye çekebilir miyim onu? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hocam. Ben dahili grafik kartını hiçbir işlemde kullanmamama rağmen tamamen deaktif edemiyorum mesela
Okan öz Hectopat Katılım 23 Ağustos 2020 Mesajlar 635 Çözümler 3 Yer Mannheim Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2020 #7 Xredstyle dedi: Arkadaşlar selamlar. RAM upgrade yaparak 8 GB RAM'e geçtim. Fakat kullanabilir RAM 6.9. bunu nasıl arttırabilirim? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz AMD A9 yani APU bir sistem RAM'i o kullanıyor. Artı 0 Eksi
Xredstyle dedi: Arkadaşlar selamlar. RAM upgrade yaparak 8 GB RAM'e geçtim. Fakat kullanabilir RAM 6.9. bunu nasıl arttırabilirim? Genişletmek için tıkla... İşlemciniz AMD A9 yani APU bir sistem RAM'i o kullanıyor.
KS KS Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2020 #8 Kayseri Mantısı dedi: Anakartınızın bu özelliği desteklediğini sanmıyorum. Yine de kontrol edin. BIOS ayarlarında olabilir. Cihaz modelini belirtin. Genişletmek için tıkla... Lenovo Ideapad 320 15 ast. Artı 0 Eksi
Kayseri Mantısı dedi: Anakartınızın bu özelliği desteklediğini sanmıyorum. Yine de kontrol edin. BIOS ayarlarında olabilir. Cihaz modelini belirtin. Genişletmek için tıkla... Lenovo Ideapad 320 15 ast.
Taylan Dinler Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.812 Makaleler 1 Çözümler 17 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 3.80 GHz İşlemci | GSKILL 16 GB (2x8 GB) RipjawsV 3200 MHz DDR4 RAM | ASUS GeForce RTX 3060 192 Bit GDDR6 12 GB Ekran Kartı | ASUS 24" VG248QG 0,5Ms 165Hz FULL HD Oyuncu Monitörü | Lewitt LCT 240 Pro Kondenser Mikrofon | Audient iD14 MK2 Ses Kartı | Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm Kulaklık | Claw Nexus K1 Klavye | Rampage Glory Mouse Cinsiyet Erkek Meslek Müzisyen 5 Aralık 2020 #9 Xredstyle dedi: Arkadaşlar selamlar. RAM upgrade yaparak 8 GB RAM'e geçtim. Fakat kullanabilir RAM 6.9. bunu nasıl arttırabilirim? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz APU. Dahili grafik kartına RAM'lerden pay ayırmış sistem. Artı 0 Eksi
Xredstyle dedi: Arkadaşlar selamlar. RAM upgrade yaparak 8 GB RAM'e geçtim. Fakat kullanabilir RAM 6.9. bunu nasıl arttırabilirim? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz APU. Dahili grafik kartına RAM'lerden pay ayırmış sistem.
KS KS Xredstyle Kilopat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 1.416 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Aralık 2020 #10 Taylan Dinler dedi: Sisteminiz APU. Dahili grafik kartına RAM'lerden pay ayırmış sistem. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum hocam. Azaltmak istiyorum. Artı 0 Eksi
Taylan Dinler dedi: Sisteminiz APU. Dahili grafik kartına RAM'lerden pay ayırmış sistem. Genişletmek için tıkla... Onu biliyorum hocam. Azaltmak istiyorum.