oguzhan.123 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #1 Merhaba benim laptopumdaki 8 GB RAM'in 6 GB'sini sistem kullanıyor. Oyunlarda sorun yaşıyorum takılmalar donmalar yaşıyorum, nasıl düzeltebilirim?
Merhaba benim laptopumdaki 8 GB RAM'in 6 GB'sini sistem kullanıyor. Oyunlarda sorun yaşıyorum takılmalar donmalar yaşıyorum, nasıl düzeltebilirim?
N Numanaydn Picopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 794 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #2 Bunu nasıl kontrol ettiniz? Görev yöneticisinde performans kısmında RAM miktarı ne kadar gözüküyor? Artı 0 Eksi
3 370423 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.597 Çözümler 4 12 Şubat 2021 #3 Laptop marka modeli nedir? Artı 0 Eksi
Spooderman Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.535 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #4 Benim 2 GB kullanıyor sistem ince ayar diye program var direk powershell'den kapatıyor programları. Artı -4 Eksi
emirhan şirin Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 173 Çözümler 3 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yazılımcılık 12 Şubat 2021 #5 Öncelikle merhaba hocam RAM'lerinizi takıp çıkartın sorun düzelecektir eğer olmasza RAM'lerin ucunu silgi ile temizleyebilrisiniz bu da bir çözüm yöntemi hocam. Eğer olmaz ise RAM'lerin slotlarını değiştirmeyi deneybilirsiniz. Artı 0 Eksi
Öncelikle merhaba hocam RAM'lerinizi takıp çıkartın sorun düzelecektir eğer olmasza RAM'lerin ucunu silgi ile temizleyebilrisiniz bu da bir çözüm yöntemi hocam. Eğer olmaz ise RAM'lerin slotlarını değiştirmeyi deneybilirsiniz.
erennbls Hectopat Katılım 9 Şubat 2021 Mesajlar 96 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Animatör, Web Tasarım. 12 Şubat 2021 #6 Yanlış bilgi Yapman gereken şu: Başlat kısmına "sistem yapılandırması yaz" Karşına böyle bir şey gelecektir. "ön yükleme'ye tıkla" Orada gelişmiş seçeneklere tıkla. Karşına bu çıkacaktır. Bellek üst sınırını işaretle ve 8000 yaz. Sonra uygula diyip yeniden başlat düzelmesi gerek. Artı -4 Eksi
Yapman gereken şu: Başlat kısmına "sistem yapılandırması yaz" Karşına böyle bir şey gelecektir. "ön yükleme'ye tıkla" Orada gelişmiş seçeneklere tıkla. Karşına bu çıkacaktır. Bellek üst sınırını işaretle ve 8000 yaz. Sonra uygula diyip yeniden başlat düzelmesi gerek.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 12 Şubat 2021 #7 oguzhan.123 dedi: Merhaba benim laptopumdaki 8 GB RAM'in 6 GB'sini sistem kullanıyor. Oyunlarda sorun yaşıyorum takılmalar donmalar yaşıyorum, nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Yazılımsal olarak: Güncel Windows 10 sürümüne geçin. Donanımsal olarak: 8 GB daha RAM eklemeniz gerek. Artı 0 Eksi
oguzhan.123 dedi: Merhaba benim laptopumdaki 8 GB RAM'in 6 GB'sini sistem kullanıyor. Oyunlarda sorun yaşıyorum takılmalar donmalar yaşıyorum, nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Yazılımsal olarak: Güncel Windows 10 sürümüne geçin. Donanımsal olarak: 8 GB daha RAM eklemeniz gerek.
KS KS oguzhan.123 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #8 Recep Baltaş dedi: Yazılımsal olarak: Güncel Windows 10 sürümüne geçin. Donanımsal olarak: 8 GB daha RAM eklemeniz gerek. Genişletmek için tıkla... windows 10 kullanıyorum ve sistemimde ryzen 3 3200u var yakın zamanlarda 8gb ram takviyesi yapmayı düşünüyorum. erennbls dedi: Yapman gereken şu: Başlat kısmına "sistem yapılandırması yaz" Eki Görüntüle 876353 Karşına böyle bir şey gelecektir. "ön yükleme'ye tıkla" Eki Görüntüle 876355 Orada gelişmiş seçeneklere tıkla. Eki Görüntüle 876356 Karşına bu çıkacaktır. Bellek üst sınırını işaretle ve 8000 yaz. Sonra uygula diyip yeniden başlat düzelmesi gerek. Genişletmek için tıkla... bunuda denedim ama sorunum gene aynı. Ramlerle alakalı olduğunu sanmıyorum Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: Yazılımsal olarak: Güncel Windows 10 sürümüne geçin. Donanımsal olarak: 8 GB daha RAM eklemeniz gerek. Genişletmek için tıkla... windows 10 kullanıyorum ve sistemimde ryzen 3 3200u var yakın zamanlarda 8gb ram takviyesi yapmayı düşünüyorum. erennbls dedi: Yapman gereken şu: Başlat kısmına "sistem yapılandırması yaz" Eki Görüntüle 876353 Karşına böyle bir şey gelecektir. "ön yükleme'ye tıkla" Eki Görüntüle 876355 Orada gelişmiş seçeneklere tıkla. Eki Görüntüle 876356 Karşına bu çıkacaktır. Bellek üst sınırını işaretle ve 8000 yaz. Sonra uygula diyip yeniden başlat düzelmesi gerek. Genişletmek için tıkla... bunuda denedim ama sorunum gene aynı. Ramlerle alakalı olduğunu sanmıyorum
Jukac Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 2.020 Çözümler 2 12 Şubat 2021 #9 Görev yöneticisi>Performans>Bellek kısmınının ekran görüntüsünü atar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS oguzhan.123 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #10 ramdan fazla yediği için pro dan single language e düşmek zorunda kaldım Artı 0 Eksi