A Arda_* Hectopat Katılım 21 Kasım 2017 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2017 #1 Gskill Ripjaws 8 GB Dual kit RAM aldım. CPU Z'de Channel olarak single gözüküyor. Bir tane daha aynı bu RAM'den takarsam mı Dual yazar. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2017
Gskill Ripjaws 8 GB Dual kit RAM aldım. CPU Z'de Channel olarak single gözüküyor. Bir tane daha aynı bu RAM'den takarsam mı Dual yazar.
Emrekara1 Hectopat Katılım 18 Kasım 2017 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2017 #2 Dual Channel yazması gerekir.
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 2 Aralık 2017 #3 Anakartınızı bilmiyorum ama 2 değilde 4 DIMM soketi varsa 1-3 , 2-4 diye takılır. Yani RAM'lerin arasında bir boşluk olmalı.
Anakartınızı bilmiyorum ama 2 değilde 4 DIMM soketi varsa 1-3 , 2-4 diye takılır. Yani RAM'lerin arasında bir boşluk olmalı.
E Erdoğan1992 Hectopat Katılım 27 Ekim 2017 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2017 #4 Bende de öyle yazıyor. Benim RAM yuvalarından 2 si bozuk o yüzden mecburen yan yana taktım. CPU-Z' de single yazıyor dual yazmıyor neden bilmiyorum. Anakartım MSI Z97 Gaming 5
Bende de öyle yazıyor. Benim RAM yuvalarından 2 si bozuk o yüzden mecburen yan yana taktım. CPU-Z' de single yazıyor dual yazmıyor neden bilmiyorum. Anakartım MSI Z97 Gaming 5
A Arda_* Hectopat Katılım 21 Kasım 2017 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2017 #5 LayThese dedi: Anakartınızı bilmiyorum ama 2 değilde 4 DIMM soketi varsa 1-3 , 2-4 diye takılır. Yani RAM'lerin arasında bir boşluk olmalı. Genişletmek için tıkla... zaten öyle anlamadım bu işi ya Emrekara1 dedi: Dual Channel yazması gerekir. Genişletmek için tıkla... fakat yazmıyor maalesef iade seçeneğim de yoktur muhtemelen ama dual diye almıştım
LayThese dedi: Anakartınızı bilmiyorum ama 2 değilde 4 DIMM soketi varsa 1-3 , 2-4 diye takılır. Yani RAM'lerin arasında bir boşluk olmalı. Genişletmek için tıkla... zaten öyle anlamadım bu işi ya Emrekara1 dedi: Dual Channel yazması gerekir. Genişletmek için tıkla... fakat yazmıyor maalesef iade seçeneğim de yoktur muhtemelen ama dual diye almıştım