Vendetta roca Centipat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #1 Hogwarts Legacy 300TL olmuş ama sistemimde minimum parçalara uymayan tek parçam RAM. Sizce almalı mıyım?
Hogwarts Legacy 300TL olmuş ama sistemimde minimum parçalara uymayan tek parçam RAM. Sizce almalı mıyım?
Çözüm sado01 2 Eylül 2024 Vendetta roca dedi: İşlemcim: AMD Ryzen 5 2600 six Core Processor 3.40GHz Ekran kartım: Radeon RX580 series. Bu ikisinden tereddüt etmiyorum değil ancak 300TL böyle bir oyun için mükemmel. Bilmiyorum dostlarım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal Low-medium olmadı high ayarlarda oynarsın net bilmiyorum fakat ileride iyi bir sistem aldığında bunu oynayamayabilirsin bence al kenarda dursun.
Vendetta roca dedi: İşlemcim: AMD Ryzen 5 2600 six Core Processor 3.40GHz Ekran kartım: Radeon RX580 series. Bu ikisinden tereddüt etmiyorum değil ancak 300TL böyle bir oyun için mükemmel. Bilmiyorum dostlarım. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal Low-medium olmadı high ayarlarda oynarsın net bilmiyorum fakat ileride iyi bir sistem aldığında bunu oynayamayabilirsin bence al kenarda dursun.
umut4612 Picopat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 432 2 Eylül 2024 #2 Vendetta roca dedi: Hogwarts Legacy 300TL olmuş ama sistemimde minimum parçalara uymayan tek parçam RAM. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sistemin ne yazar mısın? Artı 0 Eksi
Vendetta roca dedi: Hogwarts Legacy 300TL olmuş ama sistemimde minimum parçalara uymayan tek parçam RAM. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Sistemin ne yazar mısın?
leonada Hectopat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 1.307 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2024 #3 Vendetta roca dedi: Hogwarts Legacy 300TL olmuş ama sistemimde minimum parçalara uymayan tek parçam RAM. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam alın bence tereddüt etmeden. Ama bu tarz oyunları seviyorsanız alın. RAM upgrade edersiniz ileride bilgisayarınız masaüstüyse laptopsada RAM upgrade destekliyorsa yükseltirsin. Artı 0 Eksi
Vendetta roca dedi: Hogwarts Legacy 300TL olmuş ama sistemimde minimum parçalara uymayan tek parçam RAM. Sizce alınır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam alın bence tereddüt etmeden. Ama bu tarz oyunları seviyorsanız alın. RAM upgrade edersiniz ileride bilgisayarınız masaüstüyse laptopsada RAM upgrade destekliyorsa yükseltirsin.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.852 Çözümler 20 2 Eylül 2024 #4 Tek parça RAM ise alabilirsin fakat yine de sistemini yaz, RAM FPS'e aşırı fazla etki etmez. Artı 0 Eksi
eyre Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.179 Makaleler 2 Çözümler 41 2 Eylül 2024 #5 Tüm sistem bileşenleriniz önemli ama RAM'de çok önemli bir etmen. 8 GB RAM ile işkence olabilir oyun zevkiniz, %1 FPS'iniz çok düşük olur. Artı 0 Eksi
Tüm sistem bileşenleriniz önemli ama RAM'de çok önemli bir etmen. 8 GB RAM ile işkence olabilir oyun zevkiniz, %1 FPS'iniz çok düşük olur.
Ippo Makonouchi Hectopat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 1.211 Çözümler 10 2 Eylül 2024 #6 Vendetta roca dedi: Hogwarts Legacy 300TL olmuş ama sistemimde minimum parçalara uymayan tek parçam RAM. Sizce almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Yükseltirsen daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Vendetta roca dedi: Hogwarts Legacy 300TL olmuş ama sistemimde minimum parçalara uymayan tek parçam RAM. Sizce almalı mıyım? Genişletmek için tıkla... Yükseltirsen daha iyi olur.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 2 Eylül 2024 #7 sado01 dedi: Tek parça RAM ise alabilirsin fakat yine de sistemini yaz, RAM FPS'e aşırı fazla etki etmez. Genişletmek için tıkla... 8 ile 16 arasında dağlar kadar fark oluşuyor yeni oyunlarda. Artı 0 Eksi
sado01 dedi: Tek parça RAM ise alabilirsin fakat yine de sistemini yaz, RAM FPS'e aşırı fazla etki etmez. Genişletmek için tıkla... 8 ile 16 arasında dağlar kadar fark oluşuyor yeni oyunlarda.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.852 Çözümler 20 2 Eylül 2024 #8 erme dedi: 8 ile 16 arasında dağlar kadar fark oluşuyor yeni oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Adama alma mı diyeceksin? İleride RAM upgrade yapabilir fakat oyun aşırıda pahalanabilir. Artı 0 Eksi
erme dedi: 8 ile 16 arasında dağlar kadar fark oluşuyor yeni oyunlarda. Genişletmek için tıkla... Adama alma mı diyeceksin? İleride RAM upgrade yapabilir fakat oyun aşırıda pahalanabilir.
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.562 Çözümler 121 2 Eylül 2024 #9 Artı 0 Eksi
Rakun75 Centipat Katılım 8 Ocak 2024 Mesajlar 642 Çözümler 3 2 Eylül 2024 #10 FPS etkilemez ama felaket drop yersiniz. Artı 0 Eksi