Çözüldü 8 GB RAM'li sistemde Hogwarts Legacy calisir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Vendetta roca

Centipat
Daha fazla  
Hogwarts Legacy 300TL olmuş ama sistemimde minimum parçalara uymayan tek parçam RAM. Sizce almalı mıyım?

Çözüm
İşlemcim: AMD Ryzen 5 2600 six Core Processor 3.40GHz

Ekran kartım: Radeon RX580 series.

Bu ikisinden tereddüt etmiyorum değil ancak 300TL böyle bir oyun için mükemmel. Bilmiyorum dostlarım.

Büyük ihtimal Low-medium olmadı high ayarlarda oynarsın net bilmiyorum fakat ileride iyi bir sistem aldığında bunu oynayamayabilirsin bence al kenarda dursun.
Hogwarts Legacy 300TL olmuş ama sistemimde minimum parçalara uymayan tek parçam RAM. Sizce alınır mı?

Hocam alın bence tereddüt etmeden. Ama bu tarz oyunları seviyorsanız alın. RAM upgrade edersiniz ileride bilgisayarınız masaüstüyse laptopsada RAM upgrade destekliyorsa yükseltirsin.

Tek parça RAM ise alabilirsin fakat yine de sistemini yaz, RAM FPS'e aşırı fazla etki etmez.

Tüm sistem bileşenleriniz önemli ama RAM'de çok önemli bir etmen. 8 GB RAM ile işkence olabilir oyun zevkiniz, %1 FPS'iniz çok düşük olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…