Çözüldü 8 GB RAM'li sistemde Hogwarts Legacy calisir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
İşlemcim: AMD Ryzen 5 2600 six Core Processor 3.40GHz

Ekran kartım: Radeon RX580 series.

Bu ikisinden tereddüt etmiyorum değil ancak 300TL böyle bir oyun için mükemmel. Bilmiyorum dostlarım.

Büyük ihtimal Low-medium olmadı high ayarlarda oynarsın net bilmiyorum fakat ileride iyi bir sistem aldığında bunu oynayamayabilirsin bence al kenarda dursun.
Sisteminiz nedir? Alın, oynarsınız bence. Performans çok iyi olmayabilir, FPS düşüşleri yaşarsınız ama ilerisi içinde iyi bir seçenek.

Sisteminiz nedir? Alın, oynarsınız bence. Performans çok iyi olmayabilir, FPS düşüşleri yaşarsınız ama ilerisi içinde iyi bir seçenek.

Sistemin ne yazar mısın?
Tüm sistem bileşenleriniz önemli ama RAM'de çok önemli bir etmen. 8 GB RAM ile işkence olabilir oyun zevkiniz, %1 FPS'iniz çok düşük olur.
Tek parça RAM ise alabilirsin fakat yine de sistemini yaz, RAM FPS'e aşırı fazla etki etmez.
İşlemcim: AMD RYZEN 5 2600 six core processor 3.40ghz

Ekran kartım: Radeon RX580 series

Bu ikisinden tereddüt etmiyorum değil ancak 300tl böyle bir oyun için mükemmel.Bilmiyorum dostlarım

İşlemcim: AMD Ryzen 5 2600 six Core Processor 3.40GHz

Ekran kartım: Radeon RX580 series.

Bu ikisinden tereddüt etmiyorum değil ancak 300TL böyle bir oyun için mükemmel. Bilmiyorum dostlarım.

Büyük ihtimal Low-medium olmadı high ayarlarda oynarsın net bilmiyorum fakat ileride iyi bir sistem aldığında bunu oynayamayabilirsin bence al kenarda dursun.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı