8 GB RAM'li sistemde "Kullanılabilir miktar: 3,88 GB" sorunu

Şu an dediğinde fark ettim Acer'in kendi sitesinde seri ID ile girdiğim özellikler kısmında Radeon R7 M440 yazıyor fakat görev yöneticisinde Radeon R7 M340 daha Acer'ın kendi PC'leri üzerinde bilgisi yok nasıl olur bu ya?
Bu arada BIOS'tan hiçbir şey yapılmıyor sanki parayı verin de ne haliniz varsa görün der gibi salmışlar kullanıcılara.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Ctvxn Sizin endişelenecek herhangi bir probleminiz yok. Sol tarafta bulunan "Kullanılan (Sıkıştırılmış) bölümü anlık olarak yük altındaki belleği temsil ediyor. Yanındaki "Kullanılabilir" kısmı kalan kullanılabilir belleği temsil ediyor. Yani sağ taraf toplam değil kalan kullanılabilir bellek değeri.

Hocam #2 deki arkadaş haklı olabilir ve size daha yardımcı olabilir diye düşünüyorum şayet Apu bir laptop kullanmadım ancak ekran kartı boyutunun bir şekilde değişmesi lazım, bilmiyorum belki de bu BIOS güncellemesi ile mümkün olabiliyordur. Bilgili kişilerin yardımının daha iyi olacağını düşünüyorum.

BIOS güncel zaten Advanced setings yok BIOS'dan Memory ile ilgili hiçbir ayar yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın bu kadar kısıtlı olması baya ilginç, laptopunuzun modeli nedir? Yeterince bilgim olmadığı için pek yardım edemiyorum kusura bakmayın.

Kalan bellek olduğunu biliyorum ondan attım zaten, az değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…