8 GB USB bellek ile Rufus programında NTFS seçilmiyor

DjorNarquelie

Centipat
Merhaba arkadaşlar,

Yeni topladığım kasa gelmeden önce USB belleğimi hazırlıyayım dedim. 8 GB USB belleğin yeterli olduğunu söylemerine rağmen NTFS seçeneğini seçtiğimde depolama alanı yeterli olmuyor FAT32 ile deniyorum şu an FAT32 ile NTFS arasında ki farklar neler? Kurulum sırasında sorun yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Default olan FAT32 zaten, bir sorun oluşturmaz, hayırlı olsun.

FAT32 tek dosya başına maximum 4 GB dosya atılmasına izin verir NTFS ise daha yüksek boyutta dosyalara izin vermektedir. Buraya tıklayarak bu program üzerinden yazdırmayı deneyin.

Son düzenleme:
FAT32 tek dosya başına maximum 4 GB dosya atılmasına izin verir NTFS ise daha yüksek boyutta dosyalara izin vermektedir. Buraya tıklayarak bu program üzerinden yazdırmayı deneyin.

Ben FAT32 kurdum bir sorun olur mu acaba? Sanırım Windows 4 GB'ın üzreinde artık. Dosyaların eksik yüklenmesi gibi bir şey mümkün mü USB'ye.

Ben FAT32 kurdum bir sorun olur mu acaba? Sanırım Windows 4 GB'ın üzreinde artık. Dosyaların eksik yüklenmesi gibi bir şey mümkün mü USB'ye.

Sanmam, hayır. Önlem olarak Windows 10 Home kurabilirsiniz Pro'dan daha az dosya barındırıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…