8 GB'ın yanına RAM tavsiyesi

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. ASUS Vivobook 15X kullanıyorum. Şu anki RAM DDR4 3200 MHz 8 GB ve lehimli. Diğer slot boşta. Tam performans için 8 GB'mı takmam daha iyi olur yoksa 16 GB RAM taksam toplamda 24 GB RAM olsa aynı performansı alır mıyım? Sanırım biri Dual channel diğeri Flex channel oluyor.

Fiyat performans tavsiyenizi de alabilirim.

Merhaba arkadaşlar. ASUS Vivobook 15X kullanıyorum. Şu anki RAM DDR4 3200 MHz 8 GB ve lehimli. Diğer slot boşta. Tam performans için 8 GB'mı takmam daha iyi olur yoksa 16 GB RAM taksam toplamda 24 GB RAM olsa aynı performansı alır mıyım? Sanırım biri Dual channel diğeri Flex channel oluyor.

Fiyat performans tavsiyenizi de alabilirim.

Kanka 24 zorlama +8 al daha iyi çalışır çok bilgim yok diye öneremiyorum: C özür dilerim.

Arkadaşlar itirazı olan yoksa 8 gb alıyorum o zaman? Dual channel iptal olmasın diye. 16 GB RAM 830 TL'ydi ama sırf dual channel için 600 TL'ye yarısı kadar olan 8 GB RAM alıcam.

16 GB RAM'den sonra pek performans artışı yaşanmıyor. Bundan kaynaklı 24 GB yapmanın bir mantığı yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

16 GB RAM'den sonra pek performans artışı yaşanmıyor. Bundan kaynaklı 24 GB yapmanın bir mantığı yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun oynamıcam ama almışken ileriye dönük almak istedim. 5 10 sene kullanmayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı