Geliyoruminceince Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 384 28 Mayıs 2023 #41 Shahdee dedi: Üstündekilere ne kadar güvenebiliriz bilmiyorum. O bakımdan söylemedim. Bir yaz bakalım seri numarasını. BIOS atıldığını çok gördüm de ASUS karta MSI BIOS'u atanı ilk defa gördüm. Genişletmek için tıkla... Üstünde 2 tane kağıt var hangisinde seri numarası yazar ki? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2023
Shahdee dedi: Üstündekilere ne kadar güvenebiliriz bilmiyorum. O bakımdan söylemedim. Bir yaz bakalım seri numarasını. BIOS atıldığını çok gördüm de ASUS karta MSI BIOS'u atanı ilk defa gördüm. Genişletmek için tıkla... Üstünde 2 tane kağıt var hangisinde seri numarası yazar ki?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 28 Mayıs 2023 #42 Geliyoruminceince dedi: Üstünde 2 tane kağıt var hangisinde seri numarası yazar ki? Genişletmek için tıkla... Sen onu boşver yarın en iyisi götür bakalım. "Burada ne yazıyor GPU-Z de ne" de. GPU-Z asla yanlış göstermez bunu da bahane olarak sunmasın.
Geliyoruminceince dedi: Üstünde 2 tane kağıt var hangisinde seri numarası yazar ki? Genişletmek için tıkla... Sen onu boşver yarın en iyisi götür bakalım. "Burada ne yazıyor GPU-Z de ne" de. GPU-Z asla yanlış göstermez bunu da bahane olarak sunmasın.
Geliyoruminceince Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 384 28 Mayıs 2023 #43 Shahdee dedi: Sen onu boş ver yarın en iyisi götür bakalım. "burada ne yazıyor GPU-Z de ne" de. GPU-Z asla yanlış göstermez bunu da bahane olarak sunmasın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için konuyu açık bırakayım bilgilendirme yapayım istersen. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2023
Shahdee dedi: Sen onu boş ver yarın en iyisi götür bakalım. "burada ne yazıyor GPU-Z de ne" de. GPU-Z asla yanlış göstermez bunu da bahane olarak sunmasın. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için konuyu açık bırakayım bilgilendirme yapayım istersen.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 28 Mayıs 2023 #44 FalconPolat dedi: 8 GB değil ki bu 4. Genişletmek için tıkla... Konu bayağı karışık. Dizi falan çıkabilir. Adamda Rog kart var, MSI BIOS atılmış.
FalconPolat dedi: 8 GB değil ki bu 4. Genişletmek için tıkla... Konu bayağı karışık. Dizi falan çıkabilir. Adamda Rog kart var, MSI BIOS atılmış.
Geliyoruminceince Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 384 28 Mayıs 2023 #45 Shahdee dedi: Konu bayağı karışık. Dizi falan çıkabilir. Adamda ROG kart var, MSI BIOS atılmış. Genişletmek için tıkla... Dostum sorguladım ve 8 GB gözüküyor evet. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2023
Shahdee dedi: Konu bayağı karışık. Dizi falan çıkabilir. Adamda ROG kart var, MSI BIOS atılmış. Genişletmek için tıkla... Dostum sorguladım ve 8 GB gözüküyor evet.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 28 Mayıs 2023 #46 Geliyoruminceince dedi: Dostum sorguladım ve 8 GB gözüküyor evet. Eki Görüntüle 1797141 Genişletmek için tıkla... Faturası olsaydı ASUS'a yollardın hallederlerdi bence ama en azından ne olduğu belli oldu. Satın aldığın kişiye bunları hep göster.
Geliyoruminceince dedi: Dostum sorguladım ve 8 GB gözüküyor evet. Eki Görüntüle 1797141 Genişletmek için tıkla... Faturası olsaydı ASUS'a yollardın hallederlerdi bence ama en azından ne olduğu belli oldu. Satın aldığın kişiye bunları hep göster.
Geliyoruminceince Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 384 28 Mayıs 2023 #47 Geliyoruminceince dedi: Dostum sorguladım ve 8 GB gözüküyor evet. Eki Görüntüle 1797141 Genişletmek için tıkla... @Shahdee yani BIOS'da bir sıkıntı var sanırım doğru mudur? Shahdee dedi: Faturası olsaydı ASUS'a yollardın hallederlerdi bence ama en azından ne olduğu belli oldu. Satın aldığın kişiye bunları hep göster. Genişletmek için tıkla... İletişime geçerim yarın kutusu varsa göndermek için. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2023
Geliyoruminceince dedi: Dostum sorguladım ve 8 GB gözüküyor evet. Eki Görüntüle 1797141 Genişletmek için tıkla... @Shahdee yani BIOS'da bir sıkıntı var sanırım doğru mudur? Shahdee dedi: Faturası olsaydı ASUS'a yollardın hallederlerdi bence ama en azından ne olduğu belli oldu. Satın aldığın kişiye bunları hep göster. Genişletmek için tıkla... İletişime geçerim yarın kutusu varsa göndermek için.
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 28 Mayıs 2023 #48 Geliyoruminceince dedi: @Shahdee yani BIOS'da bir sıkıntı var sanırım doğru mudur? İletişime geçerim yarın kutusu varsa göndermek için. Genişletmek için tıkla... Evet, BIOS sorunu var sadece.
Geliyoruminceince dedi: @Shahdee yani BIOS'da bir sıkıntı var sanırım doğru mudur? İletişime geçerim yarın kutusu varsa göndermek için. Genişletmek için tıkla... Evet, BIOS sorunu var sadece.
Geliyoruminceince Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 384 28 Mayıs 2023 #49 Shahdee dedi: Evet, BIOS sorunu var sadece. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2023
Shahdee dedi: Evet, BIOS sorunu var sadece. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için.
N Nerva Femtopat Katılım 13 Nisan 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2023 #50 Geliyoruminceince dedi: Selam. Ekran kartımı aldığımda 8 GB olarak almıştım ama bir süre sonra 4 GB'a düştüğünü gördüm. Nedeni nedir? Yanma filan olmadı. Eki Görüntüle 1796954 Genişletmek için tıkla... Kanka o zaten 4 GB VRAM'e sahipmiş, kazık yemişsin internete yaz 4 GB VRAM yazıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2023
Geliyoruminceince dedi: Selam. Ekran kartımı aldığımda 8 GB olarak almıştım ama bir süre sonra 4 GB'a düştüğünü gördüm. Nedeni nedir? Yanma filan olmadı. Eki Görüntüle 1796954 Genişletmek için tıkla... Kanka o zaten 4 GB VRAM'e sahipmiş, kazık yemişsin internete yaz 4 GB VRAM yazıyor.